ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ BLOG

Ζαγαρίτης και Αλεξανδρόπουλος δεν έφθαναν και έδειξαν το πρόβλημα!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Panathinaikos24.gr, για την ήττα του Παναθηναϊκού, που βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό , αλλά έχασε τα άχαστα και δεν μπορεί να χαίρεται μόνο με την εμφάνιση, ενώ αναφέρεται και στους τραμπουκισμούς σε βάρος του Μπόλονι και την ανακοίνωση της ΠΑΕ, που καλύτερα να μην έβγαινε έτσι όπως βγήκε.

Ζαγαρίτης και Αλεξανδρόπουλος δεν έφθαναν και έδειξαν το πρόβλημα!

Εχουν περάσει αρκετές ώρες από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και η στενοχώρια παραμένει. Όταν χάνεις από τον Ολυμπιακό μόνο στενοχωρημένος μπορείς να είσαι. Ότι εμφάνιση και αν έχεις κάνει για ένα ημίχρονο, όταν χάνεις από αυτούς, δεν μπορείς να είσαι καλά την επόμενη ημέρα.

Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο μπήκε πολύ φοβισμένη στο γήπεδο, λες και έπαιζε με την Μπαρτσελόνα, η την Ρεάλ και απέναντι στον Ολυμπιακό που έπαιζε χωρίς φορ και χωρίς τον Βαλμπουενά. Εκτός του ότι η ομάδα μπήκε φοβισμένη στο γήπεδο αποδείχθηκε, ότι ήταν και λάθος στημένη τακτικά. Ο Κουρμπέλης με τον Μαουρίσιο είχαν απέναντι τους τους Μπουχαλάκη, Εμβιλά. Καμαρά και τον Φορτούνη, που έπαιζε ψευτοεννιάρι. Δύο εναντίον τεσσάρων χαφ ήταν πολύ δύσκολο να βγει και δεν βγήκε.

Από την άλλη ο Χουάνκαρ ήταν εκτός κλίματος αγώνα και οι Καρλίτος, Μακέντα είχαν αποστάσεις από τις άλλες γραμμές και ήταν σαν να μην έπαιζαν στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά ευκαιρίες δεν έκανε. Μόνο το γκολ του Φορτούνη, από την πλευρά του τραγικού Σάντσες και τέλος.

Οι αλλαγές του Μπόλονι στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν την εικόνα της ομάδας. Ο Σαβιέρ βοήθησε πολύ στην κατοχή της μπάλας και στην δημιουργία, ενώ έπαιζε πιο μέσα και όχι στην γραμμή. Η παρουσία του Αλεξανδρόπουλου έδωσε ενέργεια και τρεξίματα στην μεσαία γραμμή και απελευθέρωσε και τον Μαουρίσιο. Η παρουσία του Κουρμπέλη στα στόπερ, αντί του Σένκεφελντ, που έπαθε ελαφρύ διάστρεμμα και δεν συνέχισε, έδωσε μεγαλύτερη σιγουριά στην πρώτη πάσα.

Ο Παναθηναϊκός σε αυτό το δεύτερο ημίχρονο έκανε τρεις-τέσσερις πολύ καλές φάσεις, αλλά γκολ δεν έβαλε και αυτό είναι το πρόβλημα, όχι μόνο χθες, αλλά και στα προηγούμενα παιχνίδια. Το μόνο λάθος ήταν η αλλαγή Χατζηγιοβάνη, που είχε δύο καλές στιγμές για γκολ και φαινόταν, ότι ήταν απειλητικός, για την αντίπαλη εστία. Αντί του Χατζηγιοβάνη θα μπορούσε να βγει ο Μακέντα, η ο Καρλίτος και να παίξει πιο μέσα ο Βιγιαφάνιες.

Μακέντα κυρίως, αλλά και Καρλίτος δεν βοηθάνε καθόλου στο γκολ στα τελευταία ματς, αλλά και χθες, όπου ο Ιταλός έχασε το άχαστο. Σίγουρα το δεύτερο ημίχρονο αφήνει μία νότα αισιοδοξίας, ότι μπορεί να βελτιωθεί η ομάδα με τον Μπόλονι, αλλά μέχρι εκεί. Η ήττα είναι ήττα και ειδικά από τον Ολυμπιακό ενοχλεί πολύ και δεν φθάνουν οι εντυπώσεις.

Το γεγονός και μόνο, ότι ο Ζαγαρίτης και ο Αλεξανδρόπουλος ήταν οι καλύτεροι παίκτες του Παναθηναϊκού, δείχνει και γιατί δεν πήρε τίποτα από το χθεσινό ματς η ομάδα του Μπόλονι. Οι παίκτες, που περιμέναμε να κάνουν την διαφορά δεν έκαναν τίποτα και αυτό μέτρησε.

ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΔΥΟ ΚΟΚΚΙΝΕΣ

Ο Πορτογάλος διαιτητής σε συνεργασία με τον Ευαγγέλου(για αυτό μπήκε στο var, όπως αποδείχθηκε) …κατάπιαν δύο κόκκινες στην διάρκεια του αγώνα. Η μία ήταν η δεύτερη κίτρινη στον Εμβιλά στο 72 για μαρκάρισμα στον Αλεξανδρόπουλο και η δεύτερη για εγκληματικό μαρκάρισμα στο γόνατο του Βιγιαφάνιες από τον Μπουχαλάκη στο 88. Αλλά συνηθισμένοι είμαστε οι… αντικειμενικοί θα πουν στα ερτζιανά την Δευτέρα, ότι ο Πορτογάλος είχε μία χαρά διαιτησία και ο Ευαγγέλου στο Var. Οι …αντικειμενικοί, που χρόνια τώρα περνάνε κάθε μέρα την γραμμή της ομάδας του Πειραιά…

ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είδαμε μετά το τέλος του αγώνα την ώρα, που έκανε δηλώσεις ο Μπόλονι οπαδοί του Ολυμπιακού να είναι στα επίσημα σε ματς κεκλεισμένων των θυρών, να βρίζουν χυδαία τον προπονητή του Παναθηναϊκού και αυτός να απαντάει κάποια στιγμή και στη συνέχεια να διακόπτονται οι δηλώσεις. Άλλη μία φορά δίδαξαν …ήθος στο Καραϊσκάκη, αλλά επίσης την Δευτέρα… μούγκα οι αντικειμενικοί στα ερτζιανά, για τις ευθύνες του Ολυμπιακού για αυτό το χάλι να είναι οπαδοί στα επίσημα. Όπως μούγκα και από τη Nova, όπου ούτε ένας δεν σχολίασε ρε παιδί μου το αυτονόητο και να πει, ότι είναι απαράδεκτο αυτό, που βλέπουμε σε παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών.

Αλλά τι απαιτήσεις να έχεις από όλους αυτούς, όταν η ίδια σου διοίκηση δύο ώρες μετά από το επεισόδιο με τον Μπόλονι έχει βγάλει ανακοίνωση, έχει κάνει μία καταγραφή των γεγονότων, όπως έγιναν, έχει γράψει ότι έχουν γίνει και πάλι σε αυτό το γήπεδο, αλλά μόνο για ευθύνη της αστυνομίας γράφει. Κουβέντα για τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη και τις τεράστιες ευθύνες, για αυτό που έγινε με τον Μπόλονι. Και όταν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν λέει λέξη για ευθύνη Ολυμπιακού και Μαρινάκη στην ανακοίνωσή της, μην ψάχνετε γιατί έχει μικρύνει η ομάδα τα τελευταία χρόνια. Η απάντηση είναι φανερή. Απλά από αυτό, που βγήκε δύο ώρες μετά καλύτερα να μην έβγαινε ανακοίνωση…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...