Βόβορας: «Θέλω 12 παίκτες ετοιμοπόλεμους»

Ο Γιώργος Βόβορας σε δηλώσεις του τόνισε ότι θέλει δώδεκα μπασκετμπολίστες ετοιμοπόλεμους σε κάθε ματς.

22.11.2020 | 21:49

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βόβορα:

“Παίξαμε με μια ομάδα που το επίπεδο της ενέργειάς της είναι κοντά στο επίπεδο της Ευρωλίγκας. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Εμείς μπορούμε να το κάνουμε εύκολο. Προερχόμασταν από δύο ήττες και το πρώτο πράγμα που κοιτάξαμε ήταν η διάθεση που είχαμε. Η άμυνα τα ριμπάουντ. Αν θέλουμε να βελτιωθούμε πρέπει η άμυνα μας να είναι σε υψηλό επίπεδο.

Το ελληνικό πρωτάθλημα μας έδωσε την ευκαιρία προκειμένου οι παίκτες να βρουν ρυθμό. Μέσα από τα παιχνίδια θα μπορέσουμε να βρούμε διάρκεια. Θέλω 12 παίκτες ετοιμοπόλεμους κάθε φορά.

Ο Καλαϊτζάκης είναι ένας παίκτης που μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ σημαντικό. Πρέπει να συνεχίσει έτσι. Με τα προσόντα που έχει εάν συνεχίσει με αυτή τη νοοτροπία μπορεί να χτίσει για κάτι καλύτερο. Παιχνίδι με το παιχνίδι μας δίνει το δικαίωμα να τον εμπιστεύομαστε περισσότερο.

Γνωρίζουμε τις φετινές δυσκολίες ωστόσο είμαι χαρούμενος που βλέπω αυτή την ενέργεια. Αυτός είναι ο δρόμος όμως για να πετύχουμε κάτι καλό.

Στην Ευρωλίγκα θεωρώ ότι δεν πρέπει να βάζουμε μακρινούς στόχους. Έχουμε στεναχώρια καθώς αν και είπαμε ότι θα παλεύουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο αυτό δεν το κάναμε στα τελευταία ματς. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί στην άμυνα αν θέλουμε να πετύχουμε νίκες στην άμυνα. Πρέπει να παίζουμε για 40 λεπτά σε υψηλό επίπεδο”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

PANATHINAIKOS24.GR | Copyright © 2013-2019
REDESIGN BY WHISKEY