ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόβορας: «Αδύνατο να παίξει με Μπάγερν ο Φόστερ, μας προβληματίζει η άμυνα στην Euroleague»

Ο Γιώργος Βόβορας στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου ξεκαθάρισε ότι ο Μάρκους Φόστερ δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου.

Βόβορας: «Αδύνατο να παίξει με Μπάγερν ο Φόστερ, μας προβληματίζει η άμυνα στην Euroleague»

Αναλυτικά όσα είπε ο Βόβορας: 

«Συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί μετά από μια δύσκολη εβδομάδα και δύο σκληρά παιχνίδια, Βγάλαμε αντίδραση και παίξαμε με ενέργεια. Και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάς ύστερα από δύσκολες ήττες. Την αντίδραση των παικτών. Στο μεγαλύτερο διάστημα είχαμε διάθεση και αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα εξαιρετικά δουλεμένη, παίζει πολύ σκληρά και το ενεργειακό της επίπεδο είναι στα επίπεδα της Euroleague. Αυτό δείχνει και τόσο το επίπεδο της ομάδας, όσο και το ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτό δείχνει ότι αν δεν ματσάρεις τους αντιπάλους στην ενέργεια, τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα».

Για τον Μάρκους Φόστερ «Αδύνατον να είναι στο ματς της Παρασκευής».

Για τα τρίποντα και τα σουτ των αντιπάλων«Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι. Οι αντίπαλες ομάδες στην EuroLeague σουτάρουν με 37% ενώ και ο Κολοσσός ξεκίνησε στο τρίτο δεκάλεπτο με 3/3. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο σωστοί στην ομαδική λειτουργία στην άμυνα. Είναι κάτι που μας προβληματίζει. Το αμυντικό κομμάτι και η αμυντική αντίδραση.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.472 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρώτο πράγμα που λέω στους παίκτες είναι ότι για να κερδίσεις ένα ματς στην EuroLeague, ειδικά εκτός έδρας, πρέπει να παλεύεις 40 λεπτά και όχι 39. Και επίσης αυτό που έχει υποσχεθεί αυτή η ομάδα είναι να παλεύει στην άμυνα και να είναι σκληρή. Δεν το δείξαμε και το αμυντικό μας κομμάτι δεν είναι αυτό που επιθυμούμε αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο υψηλό επίπεδο της EuroLeague. Μας προβληματίζει και πρέπει να το αλλάξουμε άμεσα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...