ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μαλακατές: «Αν δεν γίνει τώρα ο Βοτανικός δεν θα γίνει ποτέ…»

Ο Παναγιώτης Μαλακατές σε δηλώσεις του στο «Total Football» εξέφρασε την ελπίδα του ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα καταλάβει τι διακυβεύεται.

Μαλακατές: «Αν δεν γίνει τώρα ο Βοτανικός δεν θα γίνει ποτέ...»

Αναλυτικά όσα είπε στο «Total Football» ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Αν δεν γίνει ο Βοτανικός τώρα δεν θα γίνει ποτέ. Γιατί οτιδήποτε διαφορετικό θα μας φέρει πίσω και από την κατάσταση που είμαστε σήμερα. Αυτό που εκκρεμεί είναι να δώσει τη σύμφωνη γνώμη της η Γενική Συνέλευση, προκειμένου να υπογραφούν και να προχωρήσουν οι διμερείς συμφωνίες και να ολοκληρωθεί η έναρξη των εργασιών. Θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα καταλάβει τι διακυβεύεται.

Η αντίθετη γνώμη στη συγκεκριμένη περίπτωση θα κάνει κακό στον Παναθηναϊκό. Εάν δεν πάμε στον Βοτανικό είναι σίγουρο πως στα επόμενα πέντε-δέκα χρόνια δεν θα μπορούμε καν να είμαστε στη Λεωφόρο. Μπορεί να μην έχουμε και άδεια λειτουργείας. Ο Ερασιτέχνης δεν θα έχει στον ήλιο μοίρα». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.