ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ

Παναθηναϊκός: Έχει μείνει πίσω και οι νίκες αποτελούν υποχρέωση

Η νέα ήττα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Παναθηναϊκό που βλέπει την Ευρώπη να απομακρύνεται.

Παναθηναϊκός: Έχει μείνει πίσω και οι νίκες αποτελούν υποχρέωση

Η νέα ήττα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Παναθηναϊκό που βλέπει την Ευρώπη να απομακρύνεται.

Οι πράσινοι, από τη στιγμή που παρά την εξαιρετική εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου δεν πήραν βαθμούς στο Καραϊσκάκη, παρέμειναν στους 9, έπειτα από ισάριθμους αγώνες. Το τριφύλλι βρίσκεται μόλις στην 9η θέση, σε μια χρονιά που οι έξι πρώτοι μπαίνουν στα πλέι οφ, αλλά το ευρωπαϊκό εισιτήριο το παίρνουν τέσσερις ομάδες. Καταλαβαίνει κανείς ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει.

Ο Άρης κάνει μια εξαιρετική σεζόν έχοντας ήδη 19 βαθμούς και μάλιστα με δυο ματς λιγότερα από το τριφύλλι, ενώ η τέταρτη ΑΕΚ είναι στους 16, επίσης με δυο παιχνίδια λιγότερα. Σε ό, τι αφορά την εξάδα, η διαφορά είναι στους 3 βαθμούς. Καταλαβαίνει κανείς ότι η κατάσταση δεν είναι μη αναστρέψιμη, αλλά έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη για τους πράσινους, που έχουν το χειρότερο ξεκίνημα με μ.ο 1 βαθμό ανά παιχνίδι!

Στα παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου οι νίκες και η συγκέντρωση βαθμών είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίες για την ομάδα.

Ακολουθεί το εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό και στη συνέχεια το ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τους πράσινους να είναι τυπικά φιλοξενούμενοι. Επειτα, οι πράσινοι φιλοξενούν τον ΠΑΣ Γιάννινα και κλείνουν τον πρώτο γύρο πηγαίνοντας στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Από αυτά τα ματς ο Παναθηναϊκός οφείλει οπωσδήποτε να νικήσει τα δυο ματς με Παναιτωλικό και ΠΑΣ και να πάρει τουλάχιστον μια νίκη ή να μη χάσει και στα δυο ντέρμπι, προκειμένου να πάρει τα πάνω του και να ανέβει βαθμολογικά, κάτι που είναι αναγκαίο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ