ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκό… σαν σήμερα!

Αρκετά σημαντικά γεγονότα έχουν γίνει σαν σήμερα 23 Νοεμβρίου για τον Παναθηναϊκό σε όλα τα αθλήματα και ο Σύλλογος δεν τα ξεχνά.

Παναθηναϊκό… σαν σήμερα!
Αρκετά σημαντικά γεγονότα έχουν γίνει σαν σήμερα 23 Νοεμβρίου για τον Παναθηναϊκό σε όλα τα αθλήματα και ο Σύλλογος δεν τα ξεχνά.
Ξεχωρίζει η αρσιβαρίστρια του Παναθηναϊκού Άννα Σαλπιγγίδου όπου σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια πραγματοποίησε πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία των 87 κιλών, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στη Θεσσαλονίκη.Η Σαλπιγγίδου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο καθώς σήκωσε 74 κιλά στο αρασέ και 86 κιλά στο ζετέ, επίδοση που αποτελεί μέχρι σήμερα Παναθηναϊκό ρεκόρ.

Παράλληλα σαν σήμερα το 1956 τη δική του μάχη έδωσε ο αθλητής μικρομεσαίων αποστάσεων του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κωνσταντινίδης στους ολυμπιακούς αγώνες που έγιναν στη Μελβούρνη.

Ο «πράσινος» δρομέας κράτησε ψηλά τη σημαία του «τριφυλλιού» καθώς  τερμάτισε στη Πέμπτη θέση στη σειρά του χάνοντας στις λεπτομέρειες τη πρόκριση στους τελικούς των 800 μέτρων. Για την ιστορία ο Κωνσταντινίδης τερμάτισε σε χρόνο 1.52.7  και έχασε τη πρόκριση από τον Ιάπωνα  Μουρόγια που τερμάτισε σε χρόνο 1.52.3.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.122 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...