ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βοτανικός: Η αποκάλυψη για την ονοματοδοσία και τις εμπορικές χρήσεις εντός γηπέδου

Οπως έχει γίνει γνωστό σε πρόσφατο ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει να έχει όλες τις εντός γηπέδου εμπορικές χρήσεις στον Βοτανικό, μεταξύ άλλων και την ονοματοδοσία.

Βοτανικός: Η αποκάλυψη για την ονοματοδοσία και τις εμπορικές χρήσεις εντός γηπέδου

Οπως έχει γίνει γνωστό σε πρόσφατο ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει να έχει όλες τις εντός γηπέδου εμπορικές χρήσεις στον Βοτανικό.

Από εκεί και πέρα, θα συζητήσει με τον Δήμο Αθηναίων για τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλει την ετήσια ανταπόδοση και αν αυτή θα είναι μέσω ποσοστού από τις χρήσεις αυτές ή με κάποιο διαφορετικού τύπου “μίσθωμα”. Το πιθανότερο είναι να συμβεί το πρώτο. Να παραχωρήσει δηλαδή ένα μεγάλο ποσοστό ως ανταπόδοση.

Οπως έχει αποκαλυφθεί από το ρεπορτάζ στις 20/11, οι πράσινοι αποκτούν  τα δικαιώματα για τις χρήσεις εντός γηπέδου, μεταξύ των οποίων και την ονοματοδοσία (εκτός απροόπτου, αφού τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά στις συζητήσεις για τις διμερείς συμφωνίες) η οποία όπως αποκαλύφθηκε θα είναι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.  Πρόκειται, φυσικά, για κάτι το σημαντικό, αφού μιλάμε για τεράστιο οικονομικό κέρδος, αν βρεθεί κάποια εταιρία που θα θελήσει να προχωρήσει σε αυτό το deal. Τα υπόλοιπα, εν καιρώ…

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 12.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακούστε το ηχητικό και το σημείο στο 3′:16”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.