Καθαρές εξηγήσεις από τον Λάζλο Μπόλονι στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά και τις αντιδράσεις ορισμένων στις αλλαγές του ντέρμπι.

Ο Ρουμάνος προπονητής είναι γνωστός για τη λατρεία του στην πειθαρχία και σήμερα έστειλε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

«Ακούστε για να μην έχουμε άλλα και να τα πάμε καλά», είπε αρχικά ο Μπόλονι και πρόσθεσε: «Δεν έχω περάσει τα 60 χρόνια μου για να ξεφτιλίζομαι. Για να τα πάμε ωραία, εγώ αποφασίζω ποιος μπαίνει, ποιος βγαίνει, τι ώρα μπαίνει, τι ώρα βγαίνει».

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» πρόσθεσε στην ομιλία του: «Αυτή είναι η δική μου δουλειά. Ο καθένας στον ρόλο του. Εγώ αποφασίζω κι αν ξαναγίνει το παραμικρό θα υπάρξουν κυρώσεις. Το αφεντικό είμαι εγώ. Προσπαθώ ακόμα να σας γνωρίσω, θα κάνω και συναντήσεις με όλους, αλλά το ξεκαθαρίζω και πάλι. Εγώ αποφασίζω».

Ο Μπόλονι δεν έκανε κάποια αναφορά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Ρουμάνος θα δει τους παίκτες του αύριο σε οικογενειακό διπλό, την Τετάρτη οι «πράσινοι» θα έχουν ρεπό και την Πέμπτη και την Παρασκευή θα πορευτούν με διπλές προπονήσεις.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS