ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Υποψήφιος ο Ντρεοσί

Ένα από τα πρώτα ονόματα που "παίζουν" για τη θέση του τεχνικού διευθυντή είναι αυτό του Πιέρ Ντρεοσί.

Παναθηναϊκός: Υποψήφιος ο Ντρεοσί

Ένα από τα πρώτα ονόματα που “παίζουν” για τη θέση του τεχνικού διευθυντή είναι αυτό του Πιέρ Ντρεοσί.

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει για νέο τεχνικό διευθυντή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο υποψήφιος βρίσκεται στην Αθήνα, προκειμένου να έχει συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ένα από τα ονόματα που “παίζουν” είναι αυτό του Πιέρ Ντροεσί. Ο 61χρονος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και με τον Λάζλο Μπόλονι, αφού οι δυο τους ήταν μαζί στη Ρεν. Έχει δουλέψει επίσης για έξι χρόνια στη Λιλ και  για έντεκα χρόνια στην Ρεν.  Τα τελευταία τέσσερα έτη ήταν στην  Paris FC από την οποία αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2020.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.269 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις και μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με τον νέο τεχνικό διευθυντή. Οι εξελίξεις θα είναι άμεσες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.