ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα δεδομένα για Σένκεφελντ – Βέλεθ ενόψει Παναιτωλικού

Τόσο ο Μπαρτ Σένκεφελντ όσο και ο Φραν Βέλεθ τρέχουν για να προλάβουν την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Τα δεδομένα για Σένκεφελντ - Βέλεθ ενόψει Παναιτωλικού

Φραν Βέλεθ και Μπαρτ Σένκεφελντ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό την Κυριακή.

Ο πρώτος ταλαιπωρείται εδώ και αρκετό καιρό με ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και μένει να δούμε πότε θα είναι 100% έτοιμος για να επιστρέψει. Ο Βέλεθ αναμένεται να δοκιμάσει τις επόμενες μέρες το πόδι του, ώστε να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Την ίδια στιγμή και ο Μπαρτ Σένκεφελντ αποκόμμισε ένα χτύπημα στον αστράγαλο στο ματς με τον Ολυμπιακό και για τον λόγο αυτό έγινε αλλαγή. Ο Ολλανδός έκανε χθες θεραπεία και μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να κριθεί η παρουσία του ή όχι στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.690 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...