ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Ο “δολοφόνος” Χόλαντ και η εκδίκηση των “κόκκινων διαβόλων” – φοβερή τριάδα στο 7,32!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Ο

Αρκετά πλούσιο είναι το κουπόνι της Τρίτης (24/11), με τους αγώνες του να προμηνύονται συναρπαστικοί! Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με τρεις στοιχηματικές επιλογές που ξεχώρισε για εσάς. Θα ασχοληθούμε με αναμετρήσεις από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, που βρίσκεται στην 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία Τσάμπιονς Λιγκ αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας. Ας περάσουμε, επομένως, αμέσως στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Επιθέσεις “φωτιά” στη Γερμανία

Αρχίζουμε τις προβλέψεις μας από τη Γερμανία, όπως είπαμε με Champions League. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ υποδέχεται στις 22.00 την Κλαμπ Μπριζ.

Η γερμανική ομάδα ήταν πολύ απλά εντυπωσιακή στην τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα της χώρας της και συνέτριψε εκτός έδρας με 5-2 τη Χέρτα Βερολίνου. Έχοντας ως ηγέτη έναν εκπληκτικό Χόλαντ, που σημείωσε τέσσερα γκολ, όλα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Νορβηγός επιθετικός έφτασε τα 10 συνολικά στο πρωτάθλημα. Ακόμη, με την επικράτησή της αυτή, η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, σε απόσταση αναπνοής (-1) από την πρωτοπόρο Μπάγερν. Νοκ άουτ έχουν τεθεί οι αμυντικοί Ζαγκαντού και Σμέλτσερ.

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Κλαμπ Μπριζ, που προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, επί της Οστάνδης με 3-1 και της Κάρτραϊκ με 1-0. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του βελγικού πρωταθλήματος με 26 βαθμούς σε 13 παιχνίδια. Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 29 τέρματα και πρώτο σκόρερ τον Ντιατά, που έχει πετύχει έξι γκολ. Απόντες είναι ο τραυματίας αμυντικός Ρίκα, ο επιθετικός Ντένις, που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και ο αμυντικός Σομπόλ, που βρέθηκε θετικός στον κορονωϊό.

Η Ντόρτμουντ σκοράρει ακατάπαυστα και η επιθετικη της γραμμή είναι αξιοσημείωτα δυνατή. Και η Κλάμπ Μπρίζ, από την πλευρά της, το… έχει το γκολ. Επιλέγουμε το Over 3.5 σε απόδοση 2.15.

Θέλει το αίμα της πίσω η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Συνεχίζουμε με ακόμα ένα παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Champions League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί στις 22.00 τη Μπασάκσεχιρ για το τέταρτο γκρουπ.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα στην Premier League, που τους έδωσαν βαθιά βαθμολογική ανάσα. Συγκεκριμένα επικράτησαν με 3-1 επί της Έβερτον, ενώ νίκησαν δύσκολα τη Γουέστ Μπρομ με 1-0, με τέρμα του Μπρούνο Φερνάντες. Ο Πορτογάλος είναι και ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Σόλσκιερ, καθώς έχει σημειώσει έξι γκολ, ενώ έχει μοιράσει και τρεις ασίστ. Σε καραντίνα έχει μπεί ο Λίνγκαρντ (ήρθε σε επαφή με θετικό κρούσμα Covid-19), ενώ νοκ άουτ έχουν έχουν τεθεί οι Σο και Τζόουνς.

Η Μπασάκσεχιρ βρίσκεται στην έκτη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος, ενώ προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με 3-2 από την Μπεσίκτας. Στην προηγούμενη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League είχε κάνει την έκπληξη και είχε επικρατήσει με 2-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο προπονητής Οκάν Μπουρούκ δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία επιθετικό Κριβελί, τον μέσο Άλεκσιτς και τον αμυντικό Καϊσάρα. Αντίθετα, ταξίδεψε μαζί με την αποστολή και πιθανότατα θα αγωνιστεί ο τερματοφύλακας Γκουνόκ, καθώς το τεστ του έδειξε πως είναι αρνητικός στον κορωνοϊό.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την πρόκριση και χρειάζεται τους τρεις βαθμούς. Ακόμη, υπάρχει το κίνητρο της εκδίκησης για τους παίκτες του Σόλσκιερ, για την ήττα τους την προηγούμενη αγωνιστική στην Τουρκία. Η Μπασάκσεχιρ μπορεί και αυτή να σκοράρει. Ποντάρουμε στο Over 3 σε απόδοση 1.84.

Τα βρίσκει σκούρα στη Ρωσία η Σεβίλλη

Κλείνουμε με το παιχνίδι ανάμεσα στην Κράσνονταρ και τη Σεβίλλη για το Champions League, που έχει σέντρα στις 19:55.

Ανέκαμψε η Κράσνονταρ στο πιο πρόσφατό της ματς, που ήταν για το πρωτάθλημα της χώρας της. Έπειτα από ένα αρνητικό σερί έξι χαμένων αγώνων σε κάθε διοργάνωση πήρε νίκη ψυχολογίας. Κέρδισε μακριά από το γήπεδό της την Ταμπόφ με 1-0, ανοίγοντας το σκορ στο 17’ με τον Καμπελά. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, από την άλλη, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στη φάση των ομίλων. Παρόλο που πέρασε μπροστά στο σκορ με 2-0 στο προηγούμενο παιχνίδι με την αποψινή της αντίπαλο, ηττήθηκε με 3-2.

Η Σεβίλλη “τρέχει” σερί τριών νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Προέρχεται από την επικράτηση στο γήπεδό της επί της Θέλτα για την Primera Division με 4-2. Προηγήθηκε αρχικά με δυναμικό ξεκίνημα, έμεινε πίσω στο σκορ και τελικά αποχώρησε από την αναμέτρηση με τους τρεις βαθμούς. Όσον αφορά την Ευρώπη, ισοβαθμεί με την Τσέλσι στην πρώτη θέση του ομίλου της. Πιο πρόσφατα, νίκησε τη Ρεν με 1-0 και την Κράσνονταρ με 3-2. Αρκετές είναι οι απουσίες, μεταξύ άλλων των Ακούνια, Σούσο και Νάβας.

Η Κράσνονταρ έδειξε τα… δόντια της στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τη Σεβίλλη. Βρίσκεται σε καλό μομέντουμ και μπορεί να πάρει τη νίκη. Η Σεβίλλη δεν φαίνεται ιδιαίτερα απειλητική, ενώ η προϊστορία της στη Ρωσία δεν την ευνοεί. Θα πάμε με την επιλογή Κράσνονταρ +1 (ασιατικό) σε απόδοση 1.85.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...