Ο Πιέρ Ντρεοσί είναι στις τελικές συζητήσεις για την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό και οι πράσινοι ήδη σχεδιάζουν την επόμενη μέρα.

Ο 61χρονος Γάλλος, που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Λάζλο Μπόλονι, θα αποτελέσει τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας και θα έχει το δύσκολο έργο της αλλαγής μιας  εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης, πάντα σε συνεργασία με τον Ρουμάνο προπονητή.

Ο Ντρεοσί θα ανακοινωθεί από την πράσινη ΠΑΕ και από εκεί και πέρα θα… στρωθεί στη δουλειά, προκειμένου να σχεδιαστούν κάποια πράγματα ενόψει της συνέχειας.

Ο Γάλλος θα μιλήσει με τον Μπόλονι, θα ακούσει τις εισηγήσεις του και οι πράσινοι θα κινηθούν δυναμικά κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό να γίνουν μέχρι και 3 μεταγραφές. Η μια θα αφορά χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά απ’ αυτά που έχουν οι περισσότεροι μέσοι του τριφυλλιού, ένα μπακ και ίσως ένα εξτρέμ. Ολα αυτά θα καθοριστούν, αφού επισημοποιηθεί η συμφωνία των δυο πλευρών και ο Ντρεοσί τα βάλει όλα κάτω με τον Μπόλονι, αλλά και με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος ζητάει ποιοτική ενίσχυση, προκειμένου η ομάδα να γίνει καλύτερη και να διορθωθούν καλοκαιρινά μεταγραφικά λάθη.

Αυτό που, επίσης, θέλει ο μεγαλομέτοχος και θα το προχωρήσει ο Ντρεοσί είναι πωλήσεις παικτών. Το αν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο τον Ιανουάριο θα το δούμε, αν και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο. Πάντως, είναι πιθανό από τον Ιανουάριο κάποιοι ποδοσφαιριστές να μην υπολογίζονται και ίσως σε αυτό το κομμάτι να έχουμε εκπλήξεις. Ο Μπόλονι θα κάνει τις εισηγήσεις του, θα πάρει τις αποφάσεις του και από εκεί και πέρα ο νέος τεχνικός διευθυντής θα προχωρήσει στις απαραίτητες συζητήσεις.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS