ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοινώνει Ντρεοσί, προχωράει για μεταγραφές, θέλει πωλήσεις!

Ο Πιέρ Ντρεοσί είναι στις τελικές συζητήσεις για την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό και οι πράσινοι ήδη σχεδιάζουν την επόμενη μέρα.

Ανακοινώνει Ντρεοσί, προχωράει για μεταγραφές, θέλει πωλήσεις!

Ο Πιέρ Ντρεοσί είναι στις τελικές συζητήσεις για την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό και οι πράσινοι ήδη σχεδιάζουν την επόμενη μέρα.

Ο 61χρονος Γάλλος, που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Λάζλο Μπόλονι, θα αποτελέσει τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας και θα έχει το δύσκολο έργο της αλλαγής μιας  εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης, πάντα σε συνεργασία με τον Ρουμάνο προπονητή.

Ο Ντρεοσί θα ανακοινωθεί από την πράσινη ΠΑΕ και από εκεί και πέρα θα… στρωθεί στη δουλειά, προκειμένου να σχεδιαστούν κάποια πράγματα ενόψει της συνέχειας.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.687 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γάλλος θα μιλήσει με τον Μπόλονι, θα ακούσει τις εισηγήσεις του και οι πράσινοι θα κινηθούν δυναμικά κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό να γίνουν μέχρι και 3 μεταγραφές. Η μια θα αφορά χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά απ’ αυτά που έχουν οι περισσότεροι μέσοι του τριφυλλιού, ένα μπακ και ίσως ένα εξτρέμ. Ολα αυτά θα καθοριστούν, αφού επισημοποιηθεί η συμφωνία των δυο πλευρών και ο Ντρεοσί τα βάλει όλα κάτω με τον Μπόλονι, αλλά και με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος ζητάει ποιοτική ενίσχυση, προκειμένου η ομάδα να γίνει καλύτερη και να διορθωθούν καλοκαιρινά μεταγραφικά λάθη.

Αυτό που, επίσης, θέλει ο μεγαλομέτοχος και θα το προχωρήσει ο Ντρεοσί είναι πωλήσεις παικτών. Το αν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο τον Ιανουάριο θα το δούμε, αν και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο. Πάντως, είναι πιθανό από τον Ιανουάριο κάποιοι ποδοσφαιριστές να μην υπολογίζονται και ίσως σε αυτό το κομμάτι να έχουμε εκπλήξεις. Ο Μπόλονι θα κάνει τις εισηγήσεις του, θα πάρει τις αποφάσεις του και από εκεί και πέρα ο νέος τεχνικός διευθυντής θα προχωρήσει στις απαραίτητες συζητήσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...