Ο Πιέρ Ντρεοσί αναλαμβάνει τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, με στόχο την αναδιοργάνωση σε κάθε επίπεδο.

Ο Γάλλος βρίσκεται, ως γνωστόν, από χθες στη χώρα μας, όπου είχε και επίσκεψη στο Κορωπί. Ο 61χρονος, που είχε προταθεί στον Παναθηναϊκό πριν από τον Λάζλο Μπόλονι, αλλά η καλή γνώμη του Ρουμάνου γι αυτόν έπαιξε τον ρόλο της, θα ανακοινωθεί από την πράσινη ΠΑΕ και όλα δείχνουν ότι θα έχει το γενικό κουμάντο στην πράσινη ΠΑΕ.

Εκτός από τα “καθαρά” ποδοσφαιρικό κομμάτι όπου αφεντικό θα είναι ο Λάζλο Μπόλονι με τον οποίο έχει πολύ καλές σχέσεις από την επιτυχημένη τριετή κοινή τους θητεία στη Ρεν, στα υπόλοιπα ο Ντρεοσί θα έχει το πρόσταγμα, όντας σε συνεννόηση με τον μεγαλομέτοχο, Γιάννη Αλαφούζο και τους συνεργάτες του. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα περνάει απ’ αυτόν, ενώ θα ασχοληθεί με ένα πρότζεκτ αναδιοργάνωσης στην πράσινη ΠΑΕ, αξιολογώντας τους πάντες. Είναι κάτι που έχει συζητηθεί, συνεπώς ο ρόλος του δε θα είναι απλώς ενός τεχνικού διευθυντή, αλλά πιο διευρυμένος.

Αυτό που απομένει είναι οι τελικές συζητήσεις για τις ανακοινώσεις. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει αναμένεται να είναι διετές, ενώ πιθανότατα θα μπει και ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 200.000 ευρώ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS