ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πιέρ Ντρεοσί: Γενικό κουμάντο στον Παναθηναϊκό – Το συμβόλαιο του Γάλλου

Ο Πιέρ Ντρεοσί αναλαμβάνει τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, με στόχο την αναδιοργάνωση σε κάθε επίπεδο.

Πιέρ Ντρεοσί: Γενικό κουμάντο στον Παναθηναϊκό - Το συμβόλαιο του Γάλλου

Ο Πιέρ Ντρεοσί αναλαμβάνει τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, με στόχο την αναδιοργάνωση σε κάθε επίπεδο.

Ο Γάλλος βρίσκεται, ως γνωστόν, από χθες στη χώρα μας, όπου είχε και επίσκεψη στο Κορωπί. Ο 61χρονος, που είχε προταθεί στον Παναθηναϊκό πριν από τον Λάζλο Μπόλονι, αλλά η καλή γνώμη του Ρουμάνου γι αυτόν έπαιξε τον ρόλο της, θα ανακοινωθεί από την πράσινη ΠΑΕ και όλα δείχνουν ότι θα έχει το γενικό κουμάντο στην πράσινη ΠΑΕ.

Εκτός από τα “καθαρά” ποδοσφαιρικό κομμάτι όπου αφεντικό θα είναι ο Λάζλο Μπόλονι με τον οποίο έχει πολύ καλές σχέσεις από την επιτυχημένη τριετή κοινή τους θητεία στη Ρεν, στα υπόλοιπα ο Ντρεοσί θα έχει το πρόσταγμα, όντας σε συνεννόηση με τον μεγαλομέτοχο, Γιάννη Αλαφούζο και τους συνεργάτες του. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα περνάει απ’ αυτόν, ενώ θα ασχοληθεί με ένα πρότζεκτ αναδιοργάνωσης στην πράσινη ΠΑΕ, αξιολογώντας τους πάντες. Είναι κάτι που έχει συζητηθεί, συνεπώς ο ρόλος του δε θα είναι απλώς ενός τεχνικού διευθυντή, αλλά πιο διευρυμένος.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.703 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό που απομένει είναι οι τελικές συζητήσεις για τις ανακοινώσεις. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει αναμένεται να είναι διετές, ενώ πιθανότατα θα μπει και ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 200.000 ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...