ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καντέ στο p24: «Σοβαρός στη δουλειά του ο Ντρεοσί – Με ταλαντούχους και όχι ακριβούς ποδοσφαιριστές»

Ο Σεντρίκ Καντέ μιλάει στο panathinaikos24.gr για τον Πιέρ Ντρεοσί, αναφέρεται στον τρόπο δουλειά του Γάλλου και εκφράζει την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό.

Ο Σεντρίκ Καντέ μιλάει στο panathinaikos24.gr για τον Πιέρ Ντρεοσί, αναφέρεται στον τρόπο δουλειά του Γάλλου και εκφράζει την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό.

Ο παλαίμαχος αμυντικός από το Μάλι, με ποδοσφαιρική θητεία ετών στη Γαλλία, αγωνίστηκε στο τριφύλλι σε μια διαφορετική εποχή, όταν η ομάδα ήταν στα ύψη και έπαιρνε τίτλους. Φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού από το 2009 μέχρι το 2012, κατακτώντας ένα νταμπλ, ενώ ήταν μέλος της πορείας στο Europa League όταν οι πράσινοι απέκλεισαν τη Ρόμα, με δυο νίκες σε ΟΑΚΑ και Ολίμπικο.

Ο 41χρονος Σεντρίκ Καντέ μίλησε στο panathinaikos24.gr για τον Πιέρ Ντρεοσί, ενώ αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό.

Αρχικά, ο Καντέ τόνισε για τον 61χρονο νέο γενικό διευθυντή: “Δεν γνωριζόμαστε με τον κ. Ντρεοσί προσωπικά. Ξέρω, όμως, ότι είναι πολύ σοβαρός στη δουλειά του. Έκανε εξαιρετική δουλειά στη Ρεν και πιο πρόσφατα στην Paris FC. Είναι πολύ σοβαρός, δουλεύει σκληρά και έχει καλό δίκτυο. Νομίζω ότι με βάση τη δουλειά του και τις γνωριμίες του, θα είναι σε θέση να φέρει στον Παναθηναϊκό νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και δε θα πάει σε ακριβές μεταγραφές. Έχει τη δυνατότητα και τον τρόπο να το κάνει”.

Στη συνέχεια, ο Γάλλος μίλησε για το τι γνωρίζει για τον σημερινό Παναθηναϊκό: “Ξέρω ότι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό εδώ και χρόνια είναι δύσκολη. Η ομάδα δεν διεκδικεί τίτλους και αυτό είναι κάτι λυπηρό. Ξέρω για τα οικονομικά προβλήματα που είχε το κλαμπ. Άλλωστε, είχα κι εγώ μια δικαστική διαμάχη όταν έφυγα, σχετικά με το συμβόλαιό μου και κάποια χρήματα. Παλιά και μεγάλη ιστορία. Δεν ξέρω πως είναι ακριβώς τώρα η κατάσταση με τους μετόχους και τα διοικητικά. Οπως και να ΄χει, αγαπώ τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του, παρά τα όσα συνέβησαν. Άλλωστε, στον Παναθηναϊκό πέρασα τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου και αυτό δεν αλλάζει”.

Exit mobile version