Για «λεκτική αντιπαράθεση του Λάζλο Μπόλονι με μικρό αριθμό ατόμων» κάνει λόγο στην έκθεσή του ο αστυνομικός διευθυντής Πειραιά, σχετικά με το επεισόδιο στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρει η “Live Sport”, ο αστυνομικός διευθυντής Πειραιά, Πρωτεσίλαος Κωστάζος, εμμέσως θεωρεί συνυπεύθυνο τον Ρουμάνο τεχνικό για το επεισόδιο, αφού στην έκθεσή του κάνει λόγο “λεκτική αντιπαράθεση με μικρό αριθμό ατόμων”!

«Μετά τη λήξη του αγώνα και αφού εισήλθαν εντός των αποδυτηρίων οι αθλητικές αποστολές, ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας (Παναθηναϊκός), παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο για συνέντευξη Τύπου. Κατόπιν αυτής και πριν εισέλθει στα αποδυτήρια, μικρός αριθμός ατόμων από τον χώρο των VIP, προσέγγισαν από την κεντρική θύρα που βρίσκεται πάνω από τη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια και ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση με τον προπονητή του Παναθηναϊκού. Μία ομάδα της ΔΙΜΕΤ που βρισκόταν στην κερκίδα και πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου στο σημείο εισόδου της φυσούνας, με εντολή του υπογράφοντος, χωρίς να αναφερθεί άλλο πρόβλημα». 

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS