Ο Πιέρ Ντρεοσί αρχίζει από σήμερα δουλειά στον Παναθηναϊκό και παίρνει τις αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις.

Ο 61χρονος Γάλλος, που ανακοινώθηκε χθες από την πράσινη ΠΑΕ και στη συνέχεια παρουσιάστηκε από τον Γιάννη Αλαφούζο στους ποδοσφαιριστές, πιάνει σήμερα δουλειά και η αλήθεια είναι ότι έχει μπροστά του ένα βαρύ φορτίο να σηκώσει. Ο Ντρεοσί ως γενικός διευθυντής θα έχει το γενικό πρόσταγμα και κουμάντο. Το αγωνιστικό/ ποδοσφαιρικό κομμάτι θα ανήκει στον Λάζλο Μπόλονι και τα υπόλοιπα στον Γάλλο, ο οποίος θα δίνει αναφορά στον Αλαφούζο, αλλά και τους συνεργάτες του.

Ο Ντρεοσί θα αξιολογήσει τα πάντα και θα κρίνει αν θα γίνουν κάποιες εξτρά κινήσεις. Πέρα από τις μεταγραφικές, που θεωρούνται δεδομένες, αυτός θα αποφασίσει αν η ομάδα θα προχωρήσει στην απόκτηση γενικού αρχηγού, ανθρώπου δηλαδή για τα αποδυτήρια. Θα το συζητήσει με τον Μπόλονι, αλλά και με τη διοίκηση και αφού δει λίγο την ομάδα, θα αποφασίσει.

Οσο για τις μεταγραφικές πινελιές, πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι τον Ιανουάριο, η ομάδα θα κινηθεί δυναμικά για την ενίσχυσή της, αλλά και για… την αποδέσμευσή της από ορισμένους παίκτες.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS