ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Θεοδωράκη προς Ακρίτα: «Είσαι κατίνα, κουτσομπόλα, κανίβαλος – Στείλε μου ξηρά τροφή καλύτερα»

Η ανάρτηση της κόρης του Μίκη Θεoδωράκη και οι κατάρες προς όλους.

Θεοδωράκη προς Ακρίτα: «Είσαι κατίνα, κουτσομπόλα, κανίβαλος – Στείλε μου ξηρά τροφή καλύτερα»

Μία σειρά από επιστολές προς τους ανθρώπους της κυβέρνησης, την υπουργό πολιτισμού, τον Πρωθυπουργό αλλά και ξεχωριστά κείμενα για ανθρώπους που τη σχολίασαν τις τελευταίες ημέρες έγραψε η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη σε δύο μακροσκελείς αναρτήσεις της. Mεταξύ άλλων έστειλε κατάρες και απείλησε με μηνύσεις όλους όσους την κατηγόρησαν ενώ τους έθεσε και υπεύθυνους για την υγεία του πατέρα της αν ο ίδιος πάθει κάτι.

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ