ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Lockdown τουλάχιστον έως τις 6 Δεκεμβρίου

Μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου θα παραταθεί το lockdown, όπως έκανε γνωστό σε δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Κορωνοϊός: Lockdown τουλάχιστον έως τις 6 Δεκεμβρίου

Μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου θα παραταθεί το lockdown, όπως έκανε γνωστό σε δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή τόνισε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ πως το Lockdown, θα παραταθεί μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου.

«Να το θεωρείτε δεδομένο μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως τα περιοριστικά μέτρα θα παραμείνουν και μετά τις 6 Δεκεμβρίου.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.645 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως μετά από υπεραισιόδοξες προβλέψεις κυβερνητικών στελεχών, οι ειδικοί και μέλη της επιτροπής από την πλευρά τους έβαλαν φρένο στα σενάρια για επαναλειτουργία της αγοράς, καθώς χαρακτήρισαν αδύνατη την άρση του Lockdown στις 30 Νοεμβρίου.

Από την πλευρά της η επιτροπή αναμένεται να εισηγηθεί την διαδικασία άρσης των μέτρων, με βάση την οποία αποκλιμάκωση των κρουσμάτων, στα τέλη της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα:

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου

Έναρξη Νηπιαγωγείων και Δημοτικών

Άνοιγμα καταστημάτων εποχιακών ειδών και παιχνιδιών.

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου

Έναρξη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια και Λύκεια)

Άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων – λιανεμπόριο

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου

Επανέναρξη της εστίασης με αυστηρούς περιορισμούς, (4 άτομα ανά τραπέζι, μόνο καθήμενοι καθήμενους και απαγόρευση μουσικής).

Όσον αφορά τα μπαρ και τα κέντρα διασκέδασης, αυτά μέχρι στιγμής είναι κλειστά και θα παραμείνουν.

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.