Πολλή κουβέντα γίνεται για τις εμπορικές χρήσεις στον Βοτανικό και για το τι θα ισχύει με τα δικαιώματα του Παναθηναϊκού.

Μέχρι τώρα, οι μοναδικές δημόσιες δεσμεύσεις είναι αυτές των Άδωνι Γεωργιάδη και Τάκη Μαλακατέ. Μετά το σημερινό “μπέρδεμα” με την ερμηνεία των δηλώσεων του πρώτου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο Υπουργός Ανάπτυξης ξεκαθάρισε τα εξής: “Οι σουίτες, η ονοματοδοσία και οτιδήποτε άλλο που θα έχει να κάνει με τις χρήσεις εντός γηπέδου θα πηγαίνει στον Παναθηναϊκό. Από εκεί και έπειτα ο Δήμος και το Δημόσιο θα έχουν κέρδη από τις εμπορικές χρήσεις εκτός του γηπέδου. Δεν θα έχει έσοδα ο Παναθηναϊκός μόνο από τα εισιτήρια”.

Επίσης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη σε πρόσφατη συνέντευξή του στο sdna.gr ξεκαθάρισε ότι οι εμπορικές χρήσεις εντός γηπέδου θα είναι στον Παναθηναϊκό. Αυτά ως προς τις τοποθετήσεις.

Το δικό μας ρεπορτάζ από τις 20 του μήνα λέει ότι πράγματι η συμφωνία έχει να κάνει με εμπορικές χρήσεις εντός γηπέδου στον Παναθηναϊκό και πέριξ στον Δήμο. Υπάρχει, επίσης, μια πιθανότητα ο Δήμος να παίρνει, τελικά, ένα φιξ ποσό. Ολα αυτά, όμως, θα πρέπει να τα τσεκάρουμε όταν καταλήξουν όλες οι πλευρές σε συμφωνία. Το τι θα γίνει, για παράδειγμα, με την ονοματοδοσία και τις σουίτες, είναι κάτι που οριστικά θα το μάθουμε στις διμερείς συμφωνίες.

Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τα λεγόμενα μέχρι σήμερα, εξασφαλίζει τα δυο τελευταία και δίνει ένα ποσό ως αντίτιμο – μίσθωμα, που θα έκανε έτσι κι αλλιώς. Μέσα στις επόμενες 60 με 90 μέρες τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει. Τότε θα έχουμε και την κατάληξη στις συζητήσεις για τις διμερείς συμφωνίες, που πέρα από τα εμπορικά δικαιώματα, θα περιλαμβάνει και τις συμβάσεις ΠΑΕ – Ερασιτέχνη για το ενοίκιο και όχι μόνο στον Α.Ο

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS