ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η συζήτηση για τις εμπορικές χρήσεις και οι απαντήσεις στις διμερείς συμφωνίες

Πολλή κουβέντα γίνεται για τις εμπορικές χρήσεις στον Βοτανικό και για το τι θα ισχύει με τα δικαιώματα του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Η συζήτηση για τις εμπορικές χρήσεις και οι απαντήσεις στις διμερείς συμφωνίες

Πολλή κουβέντα γίνεται για τις εμπορικές χρήσεις στον Βοτανικό και για το τι θα ισχύει με τα δικαιώματα του Παναθηναϊκού.

Μέχρι τώρα, οι μοναδικές δημόσιες δεσμεύσεις είναι αυτές των Άδωνι Γεωργιάδη και Τάκη Μαλακατέ. Μετά το σημερινό “μπέρδεμα” με την ερμηνεία των δηλώσεων του πρώτου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο Υπουργός Ανάπτυξης ξεκαθάρισε τα εξής: “Οι σουίτες, η ονοματοδοσία και οτιδήποτε άλλο που θα έχει να κάνει με τις χρήσεις εντός γηπέδου θα πηγαίνει στον Παναθηναϊκό. Από εκεί και έπειτα ο Δήμος και το Δημόσιο θα έχουν κέρδη από τις εμπορικές χρήσεις εκτός του γηπέδου. Δεν θα έχει έσοδα ο Παναθηναϊκός μόνο από τα εισιτήρια”.

Επίσης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη σε πρόσφατη συνέντευξή του στο sdna.gr ξεκαθάρισε ότι οι εμπορικές χρήσεις εντός γηπέδου θα είναι στον Παναθηναϊκό. Αυτά ως προς τις τοποθετήσεις.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το δικό μας ρεπορτάζ από τις 20 του μήνα λέει ότι πράγματι η συμφωνία έχει να κάνει με εμπορικές χρήσεις εντός γηπέδου στον Παναθηναϊκό και πέριξ στον Δήμο. Υπάρχει, επίσης, μια πιθανότητα ο Δήμος να παίρνει, τελικά, ένα φιξ ποσό. Ολα αυτά, όμως, θα πρέπει να τα τσεκάρουμε όταν καταλήξουν όλες οι πλευρές σε συμφωνία. Το τι θα γίνει, για παράδειγμα, με την ονοματοδοσία και τις σουίτες, είναι κάτι που οριστικά θα το μάθουμε στις διμερείς συμφωνίες.

Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τα λεγόμενα μέχρι σήμερα, εξασφαλίζει τα δυο τελευταία και δίνει ένα ποσό ως αντίτιμο – μίσθωμα, που θα έκανε έτσι κι αλλιώς. Μέσα στις επόμενες 60 με 90 μέρες τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει. Τότε θα έχουμε και την κατάληξη στις συζητήσεις για τις διμερείς συμφωνίες, που πέρα από τα εμπορικά δικαιώματα, θα περιλαμβάνει και τις συμβάσεις ΠΑΕ – Ερασιτέχνη για το ενοίκιο και όχι μόνο στον Α.Ο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.