Στην σύλληψη 26 ατόμων σε οίκο ανοχής στην Ομόνοια προχώρησε η Αστυνομία, η οποία μεταξύ άλλων προχώρησε και στην επιβολή των σχετικών προστίμων.

Τους ελέγχους της εντείνει η ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο των μέτρων, για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού, με τις Αρχες να πραγματοποιούν ακόμα και εφόδους σε οίκους άνοχης.

Σε έναν εξ αυτών, ο οποίος βρισκόταν σε διώροφο κτίριο και λειτουργούσε παράνομα στην Ομόνοια, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στην σύλληψη 26 ατόμων 15 αντρών και 11 γυναικών στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να διενεργήσουν σχετικό έλεγχο, ωστόσο μόλις τα άτομα τους είδαν σφράγισαν από μέσα την κεντρική είσοδο και τις εσωτερικές πόρτες, προκειμένου να τον αποτρέψου

Η εξέλιξη αυτή είχε σαν συνέπεια, να οργανωθεί επιχείρηση εισόδου στο κτίριο, με την παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής Αρχής. Κατά την διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκαν δύο γυναίκες, οι οποίες ήταν προσωρινά υπεύθυνες να λειτουργούν τον οίκο ανοχής που είχε σφραγιστεί εννιά γυναίκες που ήταν εργαζόμενες σε αυτόν, καθώς επίσης και δεκαπέντε άντρες πελάτες, οι οποίοι παραβίαζαν όλες τις διατάξεις περί αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού.

Σ΄όλους τους συλληφθέντες επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ, στον εκμισθωτή και ιδιοκτήτη του κτιρίου πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ στις προσωρινά υπεύθυνες πρόστιμο 3.000 ευρώ. Παράλληλα σε βάρος των επτά από τους συλληφθέντες σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και θα εφαρμοστεί σε βάρος τους το διοικητικό μέτρο της απέλασης.

Πηγή: sdna.gr

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS