ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θρήνος: Πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Παγκόσμια θλίψη στον χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Έφυγε από τη ζωή έπειτα από ανακοπή καρδιάς ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Θρήνος: Πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Παγκόσμια θλίψη στον χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Έφυγε από τη ζωή έπειτα από ανακοπή καρδιάς ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Αργεντινός απεβίωσε σε ηλικία 60 ετών και βύθισε σε πένθος όλο τον φίλαθλο κόσμο.

Ο Μαραντόνα υπέστη καρδιακό επεισόδιο και τουλάχιστον τρία ασθενοφόρα έσπευσαν στο σπίτι όπου διέμενε στην περιοχή Τίγκρε, μετά την επέμβαση που έκανε πρόσφατα στο κεφάλι, λίγες μέρες μετά τα 60α του γενέθλια. Η υγεία του ήταν επιβαρυμένη προβλήματα υγείας και καταχρήσεις και ο οργανισμός του δεν άντεξε.

Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς
Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς 211.947 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κατά πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής που είδαμε ποτέ, οδήγησε την Αργεντινή στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1986, ενώ συνέδεσε το όνομά του με τη χρυσή εποχή της Νάπολι κατακτώντας δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και το UEFA. Πέρασε από την Μπόκα και την Αρχεντίνος Τζούνιορς, την Μπαρτσελόνα, τη Νάπολι και τη Σεβίλλη. Μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του ασχολήθηκε με την προπονητική εργαζόμενος και στην εθνική Αργεντινής από το 2008 μέχρι το 2010.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...