ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ρίβερς: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ατμόσφαιρα που δημιουργούσε ο κόσμος του Παναθηναϊκού»

Υπόκλιση από τον Κέι Σι Ρίβερς στον κόσμο του Παναθηναϊκού και την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

Ρίβερς: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ατμόσφαιρα που δημιουργούσε ο κόσμος του Παναθηναϊκού»

Υπόκλιση από τον Κέι Σι Ρίβερς στον κόσμο του Παναθηναϊκού και την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

Ο Αμερικανός παίκτης της Ζενίτ και πρώην του τριφυλλιού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη ζωή στην Αθήνα, αλλά και το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό.

«Η Αθήνα ήταν πανέμορφη. Τη λάτρεψα. Υπάρχουν πολλοί Ελληνοαμερικανοί που επιστρέφουν για να ζήσουν εκεί, οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα με την γλώσσα. Η ζωή εκεί ήταν εύκολη καθώς πρόκειται για μια από τις καλύτερες πόλεις μαζί με την Μαδρίτη. 

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 8.089 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απόλαυσα τη ζωή στην πόλη όπου υπάρχουν πολλά διαφορετικά μέρη για να επισκεφτείς. Πέρασα πολύ καλά αυτά τα δύο χρόνια ενώ και οι Έλληνες είναι υπέροχοι. Είναι τρελοί. Όμως οι οπαδοί υποστήριζαν πάρα πολύ την ομάδα! “Πεθαίνω” για αυτούς. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...