Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μαν. Σίτι, έκανε λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του σκέφτεται να κάνει ευχέλαιο στο Ρέντη, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Παρά το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι δεν έκαναν ούτε ευκαιρία απέναντι στους Άγγλους, στους οποίους δε δόθηκε πέναλτι καθαρό, ενώ το γήπεδο είχε… γείρει με τις απανωτές τελικές της Σίτι (21 συνολικά!), ο Ολυμπιακός τονίζει ότι αδικήθηκε από τη διαιτησία.

«Στο πρώτο μέρος μπορούσαμε να πάμε καλύτερα. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει κάτι. Σήμερα η διαιτησία μας αδίκησε, υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος, αλλά δεν περίμενα κάτι άλλο από αυτούς τους διαιτητές. Έχουμε τα προβλήματά μας με covid κλπ. ωστόσο θα συνεχίσουμε γιατί μας αρέσουν τα δύσκολα, έχουμε σκεφτεί να κάνουμε και ευχαίλεο. Έχουμε πολλούς παίκτες, μπορούν να δείξουν πράγματα όπως σήμερα ο Βρουσάι, κόντρα στην πιο ακριβή ομάδα του κόσμου. Πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε τόσο στη Μαρσέιγ αλλά και με την Πόρτο παρά την απουσία του κόσμου πιστεύω έχουμε ελπίδες».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS