ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: “Εξάσφαιρα” στη Γαλλία, “τείχος” στην Ολλανδία – σούπερ τετράδα στο 15,4!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: “Εξάσφαιρα” στη Γαλλία,

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της Πέμπτης (26/11) είναι γεμάτο ματς που υπόσχονται θέαμα! Το Betarades.gr επιστρέφει με πάμε στοίχημα προγνωστικά για εσάς.  Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa League δίνουν τη μάχη τους και ελληνικές ομάδες. Θα ασχοληθούμε με τρεις δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από τη διοργάνωση. Όσον αφορά το μπάσκετ, έχουμε έναν σημαντικό αγώνα από τη Euroleague. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά μας.

Πυροβολούν κατά ριπάς Νις και Σλάβια

Παραμένουμε στο Europa League και περνάμε στον 3ο όμιλο. Η Νις κοντράρεται με τη Σλάβια Πράγας στις 22:00 σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από αγωνιστική απραξία, καθώς δεν έπαιξαν την τελευταία αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. Το προγραμματισμένο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ αναβλήθηκε, γιατί 12 παίκτες βρέθηκαν θετικοί στον Covid – 19. Πριν τη διακοπή είχαν ηττηθεί εντός έδρας με 2-1 από τη Μονακό. Συγκατοικεί στην τελευταία θέση του ομίλου με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, ενώ στον αμέσως προηγούμενο αγώνα για τη διοργάνωση ηττήθηκε με 3-2 από τη Σλάβια στη Τσεχία.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Σλάβια Πράγας,που τρέχει ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων. Στην τελευταία αγωνιστική του τσεχικού πρωταθλήματος συνέτριψε εκτός έδρας με 6-0 την Οπάβα. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 22 βαθμούς σε οχτώ αναμετρήσεις. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 26 τέρματα, αλλά και την καλύτερη άμυνα με μόλις δύο γκολ παθητικό. Νοκ αουτ έχουν τεθεί οι τραυματίες Χόβορκα και Καραφιάτ.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τη Νις, αν θέλει να παραμείνει στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Παρά τις απουσίες της, η γαλλική ομάδα θα πρέπει να ψάξει το γκολ και έχει την ποιότητα για να το πετύχει, απέναντι σε έναν αντίπαλο, όμως, που σκοράρει επίσης με χαρακτηριστική ευκολία. Ποντάρουμε στο Over 2.5 σε απόδοση 1.93.

Αντέχει ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία

Παραμένουμε στο Europa League σε παιχνίδι με ελληνικό ενδιαφέρον. Στις 22.00 η Αϊντχόφεν υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στον 5ο όμιλο.

Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται και στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, καθώς προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 με την Τβέντε. Μοιραίος για την Αϊντχόφεν ο Ζάχαβι, που αστόχησε σε πέναλτι. Η ολλανδική ομάδα βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος της χώρας της. Στην Ευρώπη έχει απολογισμό μία νίκη (2-1) επί της Ομόνοιας και δύο ήττες, από τη Γρανάδα με 2-1 και από τον ΠΑΟΚ με 4-1. Νοκ άουτ έχουν τεθεί οι Τόμας και Γκέτσε.

Η αλλαγή στη τεχνική ηγεσία φαίνεται ότι λειτούργησε ευεργετικά για τον ΠΑΟΚ, που με τον Πάμπλο Γκαρσία μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Τα βρήκε σκούρα, πάντως, στη τελευταία αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και κατάφερε να λυγίσει (2-1) την αντίσταση του μαχητικού ΠΑΣ Γιάννινα με γκολ του Ελ Καντουρί στις καθυστερήσεις. Βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, μόλις έναν πόντο πίσω από τους πρωτοπόρους Άρη και Ολυμπιακό. Είναι αήττητος στη φάση των ομίλων του Europa League με μία νίκη και δύο ισοπαλίες.

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη για την Αϊντχόφεν στη σημερινή αναμέτρηση, καθώς έμεινε πίσω στη βαθμολογία. Ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα να εκμεταλλευτεί την πίεση της ολλανδικής ομάδας και τα αμυντικά της προβλήματα. Επιλέγουμε το Χ2 (Δ.Ε) σε απόδοση 2.10.

Πίστη στη σταθερότητα των Ολλανδών

Συνεχίζουμε με Europa League και τον 11ο όμιλο. Στις 19:55, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φιλοξενεί τη Φέγενορντ σε ματς που ξεχωρίζει. 

Δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει νίκη η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Η ρωσική ομάδα είχε δύο συνεχόμενες ισοπαλίας με τη ΒΑΚ Πέλετς εκτός και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ εντός, αμφότερες με το ίδιο σκορ (1-1). Πιο πρόσφατα, έχασε στην Ολλανδία από τη σημερινή της αντίπαλο με 3-1. Απέχει δύο βαθμούς από τη δεύτερη θέση του ομίλου που χαρίζει την πρόκριση. Για το πρωτάθλημα της χώρας της, αναδείχτηκε ισόπαλη με τη Σότσι με 1-1, μετά από ένα σερί πέντε νικών και βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Η Φέγενορντ είναι αήττητη στις ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις στην τρέχουσα φάση του Europa League. Πέρα από την ισοπαλία χωρίς τέρματα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ εκτός, έχει δύο νίκες. Κέρδισε στο γήπεδό της της ΒΑΚ Πέλετς (4-1) και τελευταία και τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας (3-1). Ισοβαθμεί με την αυστριακή ομάδα στη δεύτερη θέση. Προέρχεται από “ψυχωμένη” νίκη επί της Φορτούνα Σιτάρντ με 3-1. Παρόλο που έχανε και έπειτα έμεινε και με 10 παίκτες από νωρίς, πέτυχε την ανατροπή. Απέχει τρεις βαθμούς από την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι “καίγονται” μεν για νίκη, όμως παρουσιάζουν αρκετές αμυντικές αστάθειες. Η Φέγενορντ εμφανίζεται πιο φορμαρισμένη και σοβαρή και της αρκεί και η ισοπαλία. Θα πάμε με το Χ2 (Δ.Ε) σε απόδοση 1.95.

Σκοράρουν με άνεση στο Ισραήλ

Αλλάζουμε άθλημα και συνεχίζουμε με μπάσκετ, όπου στις 21.05 η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται την Μιλάνο για την ενδέκατη αγωνιστική της Euroleague.

Η Μακάμπι έχει το απόλυτο με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της χώρας της. Πιο πρόσφατη αυτή (81-75) επί της Χάποελ Χάιφα. Αντίθετα δεν τα παει το ίδιο καλά και στη Euroleague, εκεί όπου προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες επί ισπανικού εδάφους. Συγκεκριμένα, έχασε με 79-63 από την Ρεάλ Μαδρίτης και με 82-80 από τη Βαλένθια, παρά τους 25 πόντους του Σκότι Ουίλμπεκιν. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Ζούσμαν.

Η Μιλάνο έβγαλε αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα (87-79) από τον Ερυθρό Αστέρα. Η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα συνέχισε με δυο νίκες, απέναντι στην Ζαλγκίρις με 98-92 για τη Euroleague και επί της Βενέτσια με 86-72 για το ιταλικό πρωτάθλημα. Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο ΛεΝτέι, που στις δύο αυτές αναμετρήσεις πέτυχε από 20 πόντους.

Πρόκειται για δύο ομάδες που μπορούν να σκοράρουν με ευκολία και έχουν παίκτες με ποιότητα. Επιλέγουμε το Οver 158.5 πόντους, με απόδοση 1.95.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...