ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόβορας: «Πρέπει να παίξουμε με ενέργεια και χωρίς συναισθήματα»

Ο Γιώργος Βόβορας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν.

Βόβορας: «Πρέπει να παίξουμε με ενέργεια και χωρίς συναισθήματα»

Αναλυτικά όσα είπε ο Βόβορας:

«Ήταν πολύ σημαντική αυτή η εβδομάδα για τον τρόπο που προπονηθήκαμε. Για να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Μετά τα όσα προηγήθηκαν το τελευταίο διάστημα και τις συνεχόμενες ήττες που γνωρίσαμε. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε, μετά από μια δύσκολη εβδομάδα, είναι να περιορίσουμε τα συναισθήματά μας. Σε νεκρά διαστήματα των παιχνιδιών επηρεαζόμασταν πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι. Στην επίθεση όταν δεν είχαμε κυκλοφορία της μπάλας μεταφερόταν και στην άμυνα. Όταν λέμε ότι έχουμε αμυντική νοοτροπία πρέπει να ξεχωρίσουμε τις πλευρές. Το αμυντικό mentality πρέπει να είναι πάντα εκεί για εμάς».

Για τις δυσκολίες της προετοιμασίας του αυριανού αγώνα είπε: «Προσπάθησα να μεταφέρω στους παίκτες ότι αυτή η ομάδα πρέπει να προσπαθεί μέχρι το τέλος. Στην Ισπανία ο ρυθμός είναι το πρωτεύον. Και όταν οι αντίπαλοί μας πήραν διαφορά η αντίδρασή μας δεν ήταν η σωστή. Έπρεπε να παίξουμε πειθαρχημένα για 40 λεπτά. Ειδικά όταν παίζεις κόντρα σε μια ομάδα όπως η Μπασκόνια. Της επιτρέψαμε να βρει ρυθμό και από εκεί και πέρα κάναμε πολλά λάθη».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.933 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφορικά με την Bayern Munich τόνισε: «Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν που είναι η ομάδα του προπονητή. Ο κόουτς έχει περάσει την φιλοσοφία του και οι παίκτες παίζουν με αυτοπεποίθηση για την ομάδα. Εμείς πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Να μην επηρεαστούμε από την πίεση και να μπούμε έτοιμοι για 40 λεπτά σκληρού μπάσκετ. Με πολλή ενέργεια και χωρίς συναισθήματα. Αυτό που ξεχωρίζει στην Μπάγερν είναι η λέξη ομάδα. Μπορεί να βρει πολλούς πρωταγωνιστές. Μέσα από την λειτουργία της στην επίθεση μπορεί να βγάλει διαφορετικούς πρωταγωνιστές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...