ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Εκτός ο Χατζηγιοβάνης με Παναιτωλικό

Χωρίς και τον Τάσο Χατζηγιοβάνη θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην αυριανή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Παναθηναϊκός: Εκτός ο Χατζηγιοβάνης με Παναιτωλικό

Κι άλλο το πλήγμα στον Παναθηναϊκό για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Πέραν του Δημήτρη Κουρμπέλη και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μένει εκτός.

Μετά από συζήτηση του νεαρού με τον γιατρό και τον προπονητή της ομάδας αποφασίστηκε να μην είναι στην αποστολή της ομάδας.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξει μια διαφοροποίηση στην ενδεκάδα αφού τελικά θα ξεκινήσει στη θέση του Χατζηγιοβάνη ο Βιγιαφάνιες.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 13.830 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.