ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόνο νίκη για μια νέα αρχή

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ (15:00 - Novasports1, PANATHINAIKOS24.GR) και θέλει πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να μειώσει τη διαφορά από την εξάδα των πλέι οφ και να κάνει μια νέα αρχή.

Μόνο νίκη για μια νέα αρχή

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ (15:00 – Novasports1, PANATHINAIKOS24.GR) και θέλει πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να μειώσει τη διαφορά από την εξάδα των πλέι οφ και να κάνει μια νέα αρχή.

Οι πράσινοι δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες και το τρίποντο είναι αναγκαίο. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι στο σημερινί παιχνίδι. Το τριφύλλι βλέπει την αναμέτρηση ως μια νέα αρχή από εδώ και πέρα, ενώ έχει και την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από τις θέσεις Ευρώπης, μετά και τη χθεσινή ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό.

Απόντες είναι οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Τάσος Χατζηγιοβάνης, λόγω ενοχλήσεων, στους προσαγωγούς και τον οπίσθιο μηριαίο αντίστοιχα. Εκτός παραμένει και ο Σαβιέρ μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως και ο Χατζηθεοδωρίδης που ακόμα δεν έχει επιστρέψει.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Μπόλονι δοκίμασε το 4-4-2. Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, οι Πούγγουρας και Σένκεφελντ θα είναι τα δύο στόπερ, με τον Ζαγαρίτη στο αριστερό και τον Σάντσες στο δεξί άκρο της άμυνας. Οι Αλεξανδρόπουλος και Μαουρίσιο θα είναι τα κεντρικά χαφ, με τον Αϊτόρ στη μία πλευρά και τον Βιγιαφάνιες (για πρώτη φορά ως βασικός φέτος) στην άλλη, ενώ οι Καρλίτος και Μακέντα θα είναι οι δύο επιθετικοί.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελούν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Σάντσες, Χουάνκαρ, Ζαγαρίτης, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Πούγγουρας, Αγιούμπ, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Αϊτόρ, Μαουρίσιο, Καρλίτος, Μακέντα, Καμπετσής και Τζαβίδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ