Ποδόσφαιρο

Μπόλονι: «Με τις νίκες κερδίζουμε χρόνο και ηρεμία»

Στα οφέλη που φέρνει η νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό, αναφέρθηκε ο Λάζλο Μπόλονι. Τι είπε για τις απουσίες σημαντικών βασικών παικτών αλλά και για τη χρησιμοποίηση των νεαρών.

Ο Λάζλο Μπόλονι στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό αναφέρθηκε στις απουσίες σημαντικών παικτών που είχε το «τριφύλλι». Παράλληλα, μίλησε για τους νεαρούς που πρέπει να δείξουν αν αξίζουν, αλλά και για τον πολύτιμο χρόνο που κερδίζει τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η δουλειά του ίδιου, μέσω των θετικών αποτελεσμάτων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη Nova:

«Νομίζω πως περιμέναμε πως επρόκειτο να έχουμε ένα πολύ σφιχτό αγώνα. Δεν βρισκόμαστε σε θέση να πούμε πως 3 ή 4 από τους σημαντικούς παίκτες της ομάδας μας μπορούν να είναι εκτός ομάδας. Αναφέρομαι στον Κουρμπέλη, στον Χατζηγιοβάνη, στον Σαβιέρ και στον Βέλεθ. Αυτοί οι παίκτες φέρνουν το βάρος στην ομάδα. Βεβαίως ενδεχομένως ένα απ’ τα γκολ που σκοράραμε ακυρώθηκε ως οφσάιντ, τουλάχιστον ένα, ήταν μικρά οφσάιντ αλλά αποτελούν οφσάιντ.

Αλλά οι ευκαιρίες μας είχαν ουσία, πήγαν καλά. Άρα δημιουργήσαμε ευκαιρίες κι έστω αν ο αγώνας δεν ήταν ιδιαίτερης ποιότητας, οι προσπάθειές μας θα μπορούσαν να φέρουν καλύτερο αποτέλεσμα. Το τελευταίο συμπέρασμα πως ακόμη κι αν δώσαμε χώρο στους νεότερους παίκτες, κατανοώ πως κι αυτοί για να γίνουν σημαντικοί πρέπει να βελτιωθούν πράγματα με εκείνους».

Για το αν διέκρινε χαλάρωση που δεν του άρεσε: «Το θέμα δεν είναι αν μπορέσαμε να έχουμε τη δυνατότητα να προσπαθήσουμε, είναι το αν μπορούν ή όχι. Όπως είπα δεν μπορούμε να δεχτούμε η ομάδα να έχει 5-6 απουσίες».

Για το αν η νίκη δώσει ψυχολογία: «Με κάθε νίκη που παίρνουμε, κερδίζουμε χρόνο. Και για τους σημαντικότερους παίκτες που ίσως βρίσκονται σε κατάσταση κόπωσης ή τραυματισμών. Κερδίζουμε χρόνο για να οργανώσουμε καλύτερα τα πράγματα με τους νεότερους παίκτες μας. Προσωπικά μου δίνουν τη δυνατότητα πιο ήρεμα να γνωρίσω τους παίκτες μου προσωπικά τον καθένα».

Exit mobile version