ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζαγαρίτης: «Μένω προσγειωμένος»

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης έκανε το δικό του σχόλιο για τη σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό ενώ ξεκαθάρισε ότι κλείνει τα αυτιά του στα καλά λόγια που ακούγονται.

Ζαγαρίτης: «Μένω προσγειωμένος»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA ο Ζαγαρίτης: 

Για την ευκαιρία που έχασεΌταν βρίσκεσαι στη φάση πρέπει να κάνεις γκολ, η αλήθεια είναι ότι έχασα δυνάμεις με την κούρσα μέχρι να φτάσω περιοχή. Είναι ωραίο να τελειώνουν αυτές οι φάσεις με γκολ».

Για την προσωπική του απόδοση:«Πρέπει να παραμένω σταθερός, να παίρνω παιχνίδια»

Για το προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚΠρέπει να χτυπήσουμε το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως κάναμε στο δεύτερο μέρος με τον Ολυμπιακό».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.338 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη”σβηστή” νίκηΤίποτα δεν έρχεται σβηστά, δε σκεφτόμασταν την ΑΕΚ. Στο δεύτερο διαχειριστήκαμε καλύτερα τον αγώνα».

Για τον ΒιγιαφάνεςΜ αρέσει να έχω όλη την πλευρά, ο Βιγιαφάνες μπορεί να κάνει τη διαφορά και χαιρόμαστε που τον έχουμε πάλι μαζί μας».

Για τα καλά που ακούγονται για εκείνον:«Θέλω το κεφάλι μου να είναι στο γήπεδο, δε διαβάζω τα καλά λόγια που λένε για μένα θέλω να μένω προσγειωμένος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.