ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αϊτόρ: «Θα δίνω πάντα το 100%»

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA ξεκαθάρισε ότι συνεργάστηκε καλά με τον Λούκας Βιγιαφάνιες στη σημερινή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Αϊτόρ: «Θα δίνω πάντα το 100%»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την αποψινή νίκηΕίναι μια νίκη που μας δίνει έναυσμα να προσπαθήσουμε περισσότερο στη συνέχεια, φτιάχνει την ψυχολογία μας ενόψει του προσεχούς ντέρμπι με την ΑΕΚ».

Για τη δική του θέσηΑνάλογα με το παιχνίδι, αλλά και ανάλογα με τις οδηγίες του προπονητή μας, αλλάζουμε θέση στο παιχνίδι. Σήμερα το κάναμε με τον Βιγιαφάνες και μας βγήκε»

Για τα οφ σάιντ που υποδείχθηκε:«Είχα αυτή την ατυχία σήμερα, αλλά για μένα το σημαντικό είναι να προσπαθώ και να δίνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.895 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν αισθάνεται πίεσηΔυσκολεύτηκα να γίνω μέρος της ομάδας. Οι αλλαγές τόσο στον πάγκο, όσο και στο σύστημα δε με βοήθησαν, αλλά κάθε φορά θα δίνω το 100% για το τριφύλλι»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.