Οι δυο νεαροί ήταν για δεύτερο σερί ματς άκρως θετικοί.

Τόσο ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, όσο και ο Βασίλης Ζαγαρίτης ξεχώρισαν στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού με 2-1.

Ο πρώτος, αγωνιζόμενος ως βασικός δίπλα στον Μαουρίσιο, ήταν εξαιρετικός. Είχε ωριμότητα στο παιχνίδι του, ταχύτατες κάθετες κινήσεις, σωστές μεταβιβάσεις και έτρεξε πολλά χιλιόμετρα. Με την παρουσία του, το διαρκές πρέσινγκ και τρέξιμο, απελευθέρωσε τον Μαουρίσιο. Ο Αλεξανδρόπουλος έκανε ένα ακόμη ώριμο ματς και αν συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό, σε συνδυασμό με τις εμπειρίες που σιγά σιγά αποκτά, δε θα αργήσει η ώρα της καθιέρωσης. Το ζητούμενο γι αυτόν τώρα είναι η συνεχής εξέλιξη μέσω σκληρής δουλειάς και παιχνιδιών.

Κάτι ανάλογο μπορούμε να πούμε και για τον νεαρό αριστερό μπακ, που αποτελεί και αυτός προϊόν της ακαδημίας. Ηταν άριστος στο αμυντικό κομμάτι, ενώ βοήθησε πολύ επιθετικά με τις κούρσες και τα ανεβάσματά του. Από δική του ενέργεια προήλθε το αυτογκόλ του Λιάβα, ενώ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία, όταν δεν νίκησε τον τερματοφύλακα σε τετ α τετ στο 77′. Ετρεξε, είχε πάθος, καθαρό μυαλό και πρόσθεσε μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS