ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πανέτοιμος για Βιλερμπάν ο Φόστερ

Ο Μάρκους Φόστερ έβγαλε μέρος του προγράμματος και δείχνει πανέτοιμος για την αναμέτρηση με την Βιλερμπάν στη Γαλλία.

Πανέτοιμος για Βιλερμπάν ο Φόστερ

Ο Μάρκους Φόστερ μετά από αρκετές μέρες έβγαλε μέρος του προγράμματος και πλέον δείχνει έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση με την Βιλερμπάν στη Γαλλία.

Για το λόγο αυτό, ο Γιώργος Βόβορας τον συμπεριέλαβε στην αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας για την αναμέτρηση με την Βιλερμπάν, με τους «πράσινους» να αναχωρούν το πρωί της Δευτέρας (30/11) από την Αθήνα με προορισμό τη Λυών, έχοντας στη σύνθεσή τους 13 παίκτες,

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.