Ο Παναθηναϊκός μπήκε για πρώτη φορά φέτος στην εξάδα, αλλά ακόμα θέλει πολύ δρόμο και φυσικά δουλειά και συνέπεια για να διεκδικήσει τους στόχους του.

Κανείς, φυσικά, δεν μπορεί να πανηγυρίζει για την 6η θέση μαζί με ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπολης και Βόλο, αλλά αυτό είναι μια διαφορετική συζήτηση, η οποία έχει γίνει και θα ξαναγίνει. Οι πράσινοι μείωσαν τη διαφορά από τον Άρη και για πρώτη φορά έφτασαν στην εξάδα. Η χθεσινή νίκη ήταν η τρίτη στο πρωτάθλημα και ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος.

Το ζητούμενο για το τριφύλλι είναι η διάρκεια, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος. Οχι για να διεκδικήσει πρωτάθλημα. Αυτό, φέτος, δεν μπορεί να το κάνει. Αλλά για να πει σφήνα στις ευρωπαϊκές θέσεις και να παλέψει με σημαντικές πιθανότητες για τον στόχο του που είναι η επιστροφή στις διοργανώσεις εκτός Ελλάδας.

Το αυτονόητο έγινε. Η νίκη με τον Παναιτωλικό ήρθε, κανείς δεν μπορεί να πανηγυρίζει για κάτι τέτοιο και έρχεται η συνέχεια, η οποία, μάλιστα, είναι και δύσκολη. Ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Εκεί η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι οφείλει να διεκδικήσει αποτέλεσμα και στη συνέχεια το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αυτό με τον ΠΑΟΚ. Ενα βήμα κάθε φορά. Σειρά παίρνει η μεγάλη αναμέτρηση με την Ένωση.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS