Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος πρόσθεσε ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση χθες, αλλά ακόμη έχει δρόμο μπροστά του και πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, κλείνοντας τα αυτιά του στην αποθέωση.

Ο 19χρονος χαφ αποτελεί μια από τις καλύτερες περιπτώσεις νεαρών στην Ελλάδα και αυτό το γνωρίζουν όσοι τον παρακολουθούν εδώ και καιρό. Έχει εξαιρετικά στοιχεία, είναι ταχυδυναμικός, το ταλέντο του είναι πλούσιο, ενώ ένα μεγάλο του προσόν σε σχέση με άλλα παιδιά στην ηλικία του είναι η ωριμότητα που τον διακρίνει στο παιχνίδι του. Ολα αυτά σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθηση που έχει και τη σιγουριά στις κινήσεις του στο γήπεδο, συνθέτουν τα χαρακτηριστικά του Αλεξανδρόπουλου που και χθες ήταν στους κορυφαίους της αναμέτρησης.

Ο νεαρός οφείλει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, να κλείσει τα αυτιά του στην αποθέωση και ενδεχομένως στις υπερβολές και είναι δεδομένο ότι θα επιβραβευτεί. Και αυτός και ο Παναθηναϊκός. Αυτό που μετράει τώρα είναι η καθημερινή εξέλιξη για τον Αλεξανδρόπουλο, η οποία θα τον κάνει όλο και καλύτερο και θα φέρει και την καθιέρωση.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS