ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νότης Σφακιανάκης: Στην Ευελπίδων με χειροπέδες ο γνωστός τραγουδιστής – “Εγκληματίας” (vid)

Στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί οδηγήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης.

Νότης Σφακιανάκης: Στην Ευελπίδων με χειροπέδες ο γνωστός τραγουδιστής -

Στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί οδηγήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης.

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων και για την ακρίβεια στην Εισαγγελία Πρωτοδικών προκειμένου να απολογηθεί οδηγήθηκε ο Νότης Σφακιανάκης.

Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής (29/11) για παραβίαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών. Κληθείς να σχολιάσει την σύλληψή του, ο ίδιος φέρεται να ψέλλισε τη λέξη «εγκληματίας», δείχνοντας με αυτό το δηκτικό σχόλιο, την ενόχλησή του για την όλη τροπή που πήρε η υπόθεση του.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 64.805 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Δείτε το βίντεο εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...