ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφές και ο στόχος της πώλησης

Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κάνουν τον σχεδιασμό τους.

Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφές και ο στόχος της πώλησης

Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κάνουν τον σχεδιασμό τους.

Οπως έχουμε αναφέρει ξανά, με τον Πιέρ Ντρεοσί, πλέον, στην καθοδήγηση, το τριφύλλι θα πορευτεί με στόχο να διορθώσει τα καλοκαιρινά λάθη. Φυσικά, κάτι τέτοιο μόνον εύκολο δεν είναι μέσα στη χρονιά. Δεν υπάρχουν τόσες πολλές λύσεις, όπως το καλοκαίρι και η αγορά είναι μικρότερη.

Ο Γάλλος γενικός διευθυντής, αφού αυτό το διάστημα μαθαίνει για τα πάντα στον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος, είναι σε επαφή με τον Λάζλο Μπόλονι, αλλά και με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.670 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πράσινοι αναμένεται να κινηθούν για 2-3 μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο. Βέβαια, πολλά θα εξαρτηθούν και από αποδεσμεύσεις, οι οποίες πρέπει να θεωρούνται δεδομένες, τη στιγμή, μάλιστα, που στην ομάδα περιμένουν από ατζέντηδες προτάσεις για πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Το τελευταίο, άλλωστε, είναι κάτι που το θέλει και το έχει ζητήσει ο ιδιοκτήτης του κλαμπ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.