ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πρώτος στα «φάουλ κατά», τρίτος στις κάρτες και 30-11 τα φάουλ κόντρα στον Παναιτωλικό!

Το... ρεκόρ του Διαμαντόπουλου στο ματς με τον Παναιτωλικό, η πρωτιά των πράσινων στο πρωτάθλημα στα εις βάρος τους καταλογισμένα φάουλ και οι σχεδόν διπλάσιες κάρτες σε σχέση με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Πρώτος στα «φάουλ κατά», τρίτος στις κάρτες και 30-11 τα φάουλ κόντρα στον Παναιτωλικό!

Το… ρεκόρ του Διαμαντόπουλου στο ματς με τον Παναιτωλικό, η πρωτιά των πράσινων στο πρωτάθλημα στα εις βάρος τους καταλογισμένα φάουλ και οι σχεδόν διπλάσιες κάρτες σε σχέση με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ