ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κόντρες για Βοτανικό στο Δημοτικό Συμβούλιο – Ατάκες για… κορμοράνους από Μπακογιάννη και ένταση! (vid)
Φούντωσε η συζήτηση για τον Βοτανικό κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου.

Φούντωσε η συζήτηση για τον Βοτανικό κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου.
Υπήρξαν αρκετές κόντρες ανάμεσα σε μέλη του Συμβουλίου, ο Κώστας Μπακογιάννης κατηγορήθηκε γιατί δεν έφερε το μνημόνιο συνεργασίας και έβαλε την υπογραφή του δίχως να ενημερώσει, ενώ ο Δήμαρχος απάντησε “Αυτή τη φορά το έργο θα γίνει – Στον φάκελο τώρα δεν υπάρχουν… κορμοράνοι”
Δείτε LIVE τη συζήτηση
Ακολούθησε το PANATHINAIKOS24 στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Δες όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Panathinaikos24.gr
🎙️Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του PANATHINAIKOS24 στο Spotify, στα Apple Podcasts, σε Google Podcasts και στο Castbox
HIGHLIGHTS
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η κακοκαιρία «Λέανδρος» σαρώνει τη χώρα – Βροχές και χιόνια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (vids)
Παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις βραδινές ώρες. Στη δυτική Μακεδονία ο...Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/01)
Ολες οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας - Τι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα.“Σκάει” η τηλεοπτική βόμβα της χρονιάς!
Η ιταλική λίγκα επιδιώκει να βγάλει 1,15 δισεκατομμύρια ευρώ από την πώληση των δικαιωμάτων.Euroleague: «Τυφώνας» Μπάρτσα παρέσυρε την ΤΣΣΚΑ
Ο Κόρι Χίγκινς... εκτέλεσε την πρώην ομάδα του - Επέστρεψε στις νίκες η Ζενίτ που...Νιγηρία: 12χρονος μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες! (vid)
Ένα αστέρι γεννιέται στη Νιγηρία. Ένα 12χρονο αγόρι εξαιρετικά ταλαντούχο στη μπάλα που έκανε ρεκόρ...«Σοφία Μπεκατώρου να ακολουθήσουν όλες το παράδειγμά σου»
Η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου γράφει για το πόσο λαμπρά έκανε η χρυσή Ολυμπιονίκης της Αθήνας και...Ανοίγουν τα πάντα, εκτός από την εστίαση, τη Δευτέρα – Τι θα γίνει με Γυμνάσια και Λύκεια (vid)
Το πράσινο φως για τη λειτουργία όλων των καταστημάτων, πλην της εστίασης, άναψαν οι λοιμωξιολόγοι...Μητσοτάκης: Τι ισχύει για ενοίκια επαγγελματιών, επιδόματα ανεργίας και πρόστιμα
Οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού.Κακοκαιρία Λέανδρος: Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας (vid)
Σε εξέλιξη είναι η ψυχρή εισβολή. Χιόνια, τσουχτερό κρύο και παγετός συνθέτουν το σκηνικό σε...Ανακοινώνεται σήμερα: Το νέο μέτρο χρονικού περιορισμού που αλλάζει τα δεδομένα
Η ώρα των ανακοινώσεων των νέων μέτρων έχει φτάσει.Λίγα κρούσματα, αλλά lockdown: Ο πιο «ύπουλος» δείκτης που δεν αφήνει την Ελλάδα να βγει από την καραντίνα
Τα νούμερα πέφτουν μεν, αλλά...Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας
Όλες οι μεταδόσεις. ΣΧΟΛΙΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ