ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση εντός δύο εβδομάδων στο Δήμο Αθηναίων

Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέο Δημοτικό Συμβούλιο στο Δήμο Αθηναίων, που θα έχει στα θέματα της ημερήσιας διάταξης τη Διπλή Ανάπλαση.

Νέα συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση εντός δύο εβδομάδων στο Δήμο Αθηναίων

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο Κώστας Μπακογιάννης τοποθετήθηκε και ενημέρωσε σχετικά με το θέμα της Διπλής Ανάπλασης.

Αρκετά από τα κόμματα της αντιπολίτευσης ζήτησαν να συζητηθεί σε νέο Δημοτικό Συμβούλιο το κρίσιμο αυτό θέμα.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων δεσμεύτηκε ότι θα ανοίξει ξανά το θέμα, αφού πρώτα θα στείλει το MoU σε όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι λοιπόν το ζήτημα θα ξανασυζητηθεί εντός 15 ημερών σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.