ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βρυξέλλες: Σάλος με ερωτικό πάρτι εν μέσω πανδημίας – Και ευρωβουλευτής μεταξύ των 25

Σάλος.

Βρυξέλλες: Σάλος με ερωτικό πάρτι εν μέσω πανδημίας - Και ευρωβουλευτής μεταξύ των 25

Ερωτικό πάρτι με 25 άτομα διέλυσε η αστυνομία στις Βρυξέλλες εν μέσω lockdown. Μάλιστα ένα από τα άτομα που συμμετείχαν φέρεται να είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σύμφωνα με τους Brussels Times.

Το πάρτι έγινε το βράδυ της Παρασκευής, στο υπόγειο ενός μπαρ στην οδό Rue des Pierres, στο κέντρο των Βρυξελλών, όπως η εισαγγελία επιβεβαίωσε στην ολλανδόφωνη βελγική εφημερίδα Het Nieuwsblad.

Στα 25 άτομα, που ήταν άνδρες στην πλειονότητά τους, επιβλήθηκαν πρόστιμα καθώς παραβίασαν το lockdown ανέφερε πηγή της εισαγγελίας στη επίσης ολλανδόφωνη βελγική εφημερίδα Het Laatste Nieuws.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.987 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με πηγές κάποιοι από τους 25 ήταν διπλωμάτες και ένας ήταν μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ο Ευρωβουλευτής, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα, φέρεται να προσπάθησε να διαφύγει, αλλά συνελήφθη και ανακρίθηκε από την αστυνομία, αναφέρει η γαλλόφωνη βελγική εφημερίδα La Dernière Heure.

Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν και ναρκωτικά.

Πηγή: sigmalive

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.