ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολοταχώς για Λεωφόρο – Τι απομένει για την επιστροφή

Μόνο το πράσινο φως για την τοποθέτηση του VAR απομένει προκειμένου ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στη Λεωφόρο για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ολοταχώς για Λεωφόρο - Τι απομένει για την επιστροφή

Μόνο το πράσινο φως για την τοποθέτηση του VAR απομένει προκειμένου ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στη Λεωφόρο για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι πράσινοι εξετάζουν τη… μετακόμιση στο “Απόστολος Νικολαϊδης” για την αναμέτρηση με την ομάδα της Ηπείρου, αφού οι νέες βελτιώσεις στον αγωνιστικό χώρο απαιτούν χρόνο προκειμένου το χορτάρι να “δέσει” και καλό θα είναι να μην επιβαρυνθεί με πολλά ματς. Ο αγωνιστικός χώρος στη Λεωφόρο είναι σε καλύτερη κατάσταση και αυτό που απομένει είναι να φανεί αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το VAR.

Αυτό θα συμβεί σε ειδικά διαμορφωμένο van εκτός γηπέδου και πρέπει η ΚΕΔ να δώσει τη συγκατάθεσή της. Στον Παναθηναϊκό είναι αισιόδοξοι ότι θα υπάρξει συγκατάθεση και με αυτά τα δεδομένα η επιστροφή στη φυσική έδρα είναι και η πιθανότερη εξέλιξη.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 94.834 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...