EUROLEAGUE

Δύσκολη αποστολή κόντρα στην Αρμάνι

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αρμάνι στο Μιλάνο (21:45, NS1, Live: Panathinaikos24.gr) σε αναμέτρηση που γίνεται στο πλαίσιο της 12η αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε μια βαριά ήττα από την Βιλερμπάν με 92-66 στην Γαλλία. Οι πράσινοι δεν βρίσκονται στην καλύτερη τους κατάσταση και ψάχνουν μια νίκη με σκοπό να ανέβει η ψυχολογία τους αλλά και να ανέβουν στον βαθμολογικό πίνακα της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν καλείται να διορθώσει πολλά πράγματα σε σχέση με τον τελευταίο παιχνίδι του απέναντι στη Βιλερμπάν, με δεδομένο μάλιστα ότι το ματς με την Αρμάνι στο Mediolanum Forum χρίζει μεγάλων απαιτήσεων, ενέργειας και συγκέντρωσης για 40 λεπτά.

Το Μιλάνο είναι μια ομάδα με εξαιρετικό επιθετικό ταλέντο που διαθέτει παίκτες με τεράστια ποιότητα ενώ οι «πράσινοι» καλούνται να καλύψουν και το… χάντικαπ της κακής ψυχολογίας, αναγνωρίζοντας ότι θα πρέπει να κάνουν καλά τα απλά και βασικά πράγματα ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν κάτι καλό στην Ιταλία.

Εξάλλου ο Γιώργος Βόβορας παραδέχθηκε πως «ο Παναθηναϊκός πρέπει να περάσει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει από τους καλύτερους παίκτες στο pick-n-roll στη φετινή EuroLeague».

Exit mobile version