ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βόμβες Γώγου για lockdown και κορωνοϊό (vid)

Ανατρέπει τα δεδομένα.

Βόμβες Γώγου για lockdown και κορωνοϊό (vid)

«Αν δεν υπάρχει κλείσιμο της ψαλίδας στον αριθμό των διασωληνωμένων, δεν μπορούμε να συζητάμε άρση, αλλά για μικρότερα πράγματα», ξεκαθάρισε ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος, ενώ χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα και την αυριανή κρίσιμες για τις τελικές αποφάσεις.

Μιλώντας στον Ant1 σημείωσε χαρακτηριστικά ότι ως προς τις αποφάσεις για την άρση του lockdown, σήμερα και αύριο είναι οι κρίσιμες μέρες που θα γίνουν συζητήσεις, όμως «δε σημαίνει ότι την άλλη εβδομάδα δεν θα αλλάξουν τα στοιχεία».

Τα κλινικά δεδομένα είναι αυτό που απασχολεί αυτήν τη στιγμή: η πληρότητα στις ΜΕΘ, η βόρεια Ελλάδα πλήττεται σε δραματικό βαθμό», διευκρίνισε σχετικά με το σε τι θα  βασιστεί η εισήγηση για χαλάρωση των μέτρων και ξεκαθάρισε πως «αν δεν υπάρχει κλείσιμο της ψαλίδας στον αριθμό των διασωληνωμένων, δεν μπορούμε να συζητάμε άρση, αλλά για μικρότερα πράγματα».

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.727 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά με τη μεγάλη διασπορά στη Θεσσαλονίκη και γενικότερα στη βόρεια Ελλάδα, ο καθηγητής Γώγος είπε ότι, υπήρξε μεγάλη διασπορά σε κλειστά μέρη, όπως οικογένειες, επιχειρήσεις, στρατόπεδα, κτλ. «Αυτήν τη στιγμή με τη διασπορά δεν έχουμε φτάσει εκεί που θέλαμε», τόνισε.

«Είναι δυνατόν να δουλεύουμε σαν μπακάλικο στην Επιτροπή;», διερωτήθηκε ερωτηθείς για τα στοιχεία του ΕΟΔΥ ο καθηγητής και μέλος της Επιτροπής, εξηγώντας ότι, «είμαστε 30 άτομα που κάθε μέρα – κάθε δύο μέρες τρώμε 5-6 ώρες για τη διαχείριση της πανδημίας» και συμπλήρωσε πως κάθε Πέμπτη η Επιτροπή λαμβάνει κατάσταση με ποιοτικά στοιχεία (ηλικίες, νοσοκομεία νοσηλείας, κτλ) από τον ΕΟΔΥ και βάσει αυτών λαμβάνονται οι αποφάσεις.

Αναφορικά με τον εμβολιασμό, υπογράμμισε πως «θα πρέπει να υπάρξει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που μιλάνε με στοιχεία και δεδομένα», συμπληρώνοντας πως «αυτήν τη στιγμή προέχει να μιλήσουμε στον κόσμο, να πείσουμε την κοινότητα, γιατί έτσι θα μπορέσουμε να περιορίσουμε τη διασπορά».

Τέλος ο κ. Γώγος απηύθυνε έκκληση «να βάλουμε όλοι πλάτες για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στη βόρεια Ελλάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...