ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή του Παναθηναϊκού από την βαριά ήττα στην Γαλλία (vid)

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα στη Γαλλία από την Βιλερμπάν, με μια φάση ωστόσο να είναι αξιοσημείωτη.

Η μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή του Παναθηναϊκού από την βαριά ήττα στην Γαλλία (vid)

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα από την Βιλερμπάν στην Γαλλία. Οι πράσινοι ήταν κακοί καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Άστοχες επιθέσεις, κακή άμυνα δημιούργησαν το πάζλ της προχθεσινής αναμέτρησης.

Το τριφύλλι σήμερα αναζητά αντίδραση σε ένα δύσκολο ομολογουμένως ματς κόντρα στην Αρμάνι στο Μιλάνο.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Λεωνίδας Κασελάκης σημείωσε για τη σημερινή αναμέτρηση: «Στον αγώνα με την Αρμάνι θα πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα σε σχέση με το τελευταίο μας παιχνίδι απέναντι στη Βιλερμπάν. Το βέβαιο με την Euroleague, όταν έχεις συνεχόμενα παιχνίδια, είναι ότι πρέπει να έχεις… κοντή μνήμη. Ούτε τα θετικά ούτε τα αρνητικά αποτελέσματα πρέπει να σου μένουν στο μυαλό. Πρέπει να διαγράφεις το προηγούμενο και να πηγαίνεις στο επόμενο. Ο αγώνας απέναντι στην Αρμάνι χρίζει μεγάλων απαιτήσεων, ενέργειας και συγκέντρωσης για 40 λεπτά. Είναι μια ομάδα που διαθέτει παίκτες με τεράστια ποιότητα, ενώ εμείς έχουμε να καλύψουμε και το… χάντικαπ της κακής ψυχολογίας μας από το χθεσινό ματς. Οπότε, θα πρέπει να κάνουμε καλά τα απλά και τα βασικά πράγματα προκειμένου να μπορέσουμε να είμαστε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος».

Μια μόνο φάση ωστόσο μπορούμε να κρατήσουμε από το προχθεσινό ματς.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.