ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: “Σίφουνας” ο ΠΑΟΚ στην Κύπρο και Μακάμπι x2 – σούπερ τριάδα στο 8.18!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: “Σίφουνας” ο ΠΑΟΚ στην Κύπρο και Μακάμπι x2 - σούπερ τριάδα στο 8.18!

Σήμερα Πέμπτη (03/12) στο κουπόνι δεσπόζουν οι αναμετρήσεις για το Europa League και τη Euroleague και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία δυνατά πάμε στοίχημα προγνωστικά! Πρωταγωνιστές στα δελτία μας ο ΠΑΟΚ και η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ! Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 

Περνά από την Κύπρο ο ΠΑΟΚ

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από τη Λευκωσία, όπου στις 22:00 η Ομόνοια υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Οι Κύπριοι έχουν μόλις ένα βαθμό στον όμιλο και ελάχιστες μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση. Μετά το 1-1 της πρεμιέρας στην Τούμπα ηττήθηκαν από την PSV στις καθυστερήσεις και ήταν ανταγωνιστικοί απέναντι στις δύο ήττες από τη Γρανάδα. Την περασμένη Πέμπτη ισοφάρισαν στην Ανδαλουσία προσωρινά σε 1-1, αλλά λύγισαν στο 73ο λεπτό. Γενικά δεν είναι καλά η ομάδα του Μπεργκ, αγνοεί τη νίκη στα εννέα τελευταία παιχνίδια, τη Δευτέρα “γκέλαρε” εντός έδρας με τον Ερμή Αραδίππου (0-0) και έχασε την επαφή της με την κορυφή στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλή κατάσταση με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο και την προηγούμενη αγωνιστική έφτασε κοντά σε ένα σπουδαίο διπλό πρόκρισης. Ξεκίνησε εντυπωσιακά στο Philips Stadion, προηγήθηκε 0-2 στο 14ο λεπτό και ήταν απειλητικός στις αντεπιθέσεις, όμως όσο περνούσαν τα λεπτά έχανε μέτρα στο γήπεδο και δέχθηκε την ανατροπή με δύο γρήγορα τέρματα στο ξεκίνημα της επανάληψης. Παραμένει για τα καλά μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης και με 2/2 νίκες θα είναι σίγουρα στους “32”. Την Κυριακή πέρασε εύκολα από την έδρα της Λαμίας με 0-2 και σκόρερ τους Τζόλη και Βιεϊρίνια.

Ο ΠΑΟΚ είναι σαφώς ανώτερη ομάδα από την Ομόνοια και “καίγεται” για τη νίκη. Περιμένουμε να επιβάλλει το ρυθμό του και να πάρει μία σχετικά άνετη νίκη. Γι αυτό ποντάρουμε στο διπλό με -1 ασιατικό χάντικαπ, σε απόδοση 2.10. Σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ με ένα γκολ διαφορά παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Ανώτερη η Μακάμπι

Νωρίτερα, στις 19:55, στο ουδέτερο “Fatih Terim” της Κωνσταντινούπολης, Καραμπάκ και Μακάμπι Τελ Αβίβ διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους για τον 9ο όμιλο του Europa League.

Η Καραμπάκ είναι ουραγός του ομίλου με 4/4 ήττες και 9 τέρματα παθητικό. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδια για το θεσμό έχασε από τη Σίβασπορ με 2-3 και αποχαιρέτησε όποιες ελπίδες είχε για πρόκριση στην επόμενη φάση. Την Κυριακή “γκέλαρε” και για το πρωτάθλημα Αζερμπαϊτζάν.

Η Μακάμπι είναι δεύτερη στον όμιλο, στο +1 από τη Σίβασπορ και με νίκη απόψε κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους “32”. Την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Βιγιαρεάλ (1-1) εντός έδρας, ενώ στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει των Αζέρων με 1-0.

Η Μακάμπι είναι ανώτερη ομάδα, έχει μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο και δεν υπάρχει ο παράγοντας έδρας. Όλα οδηγούν στο διπλό του 2.05.

Must win για την “ομάδα του λαού”

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μπάσκετ. Στις 21:05, η Μακάμπι Τελ Αβίβ φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα για τη 12η αγωνιστική της Euroleague.

Οι Ισραηλινοί είναι σε δύσκολη θέση με ρεκόρ 3-8 και οφείλουν να αντιδράσουν άμεσα. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν στον πόντο από τη Μιλάνο, αλλά την Κυριακή πέρασαν άνετα από την έδρα της Ιρόνι Ναχάρια.

Ο Ερυθρός Αστέρας προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Εφές και με ρεκόρ 4-7 ειναι στη 12η θέση.

Must win ο αγώνας για την Μακάμπι θα την στηρίξουμε απόψε με χάντικαπ -6.5 πόντων σε απόδοση 1.90.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...