Κατάθεση ψυχής από τον Χρήστο Μαρτσάκη στο Podcast του Panathinaikos24.gr! Το κράτος και η κοινωνία που θυμούνται όποτε θέλουν τα ΑμεΑ, τα βιοποριστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ο Παναθηναϊκός που είναι η ζωή του!

Ο αθλητής της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού, Χρήστος Μαρτσάκης, μίλησε στο podcast του Panathinaikos24.gr με αφορμή την Παγκόσμια μέρα ΑμεΑ αλλά και την συμπλήρωση δύο χρόνων από την δημιουργία του πράσινου τμήματος μπάσκετ με Αμαξίδιο.

Ο Χρήστος Μαρτσάκης έκανε κατάθεση ψυχής στον Θάνο Νικολογιάννη και στο νέο Podcast του Panathinaikos24.gr.

O αρχηγός του τριφυλλιού μίλησε για το πως βιώνει την πανδημία, για το άγνωστο story πίσω από την έλευση του στον Παναθηναϊκό, για τους ενδοιασμούς του πριν πει το… ναι στο τριφύλλι αλλά και για το κράτος που μόνο δίπλα δεν στέκεται στους ΑμεΑ.

Ταυτόχρονα, ανέφερε ότι πρέπει όλο και περισσότεροι άνθρωποι με τέτοιους είδους ζητήματα να ασχολούνται με τον αθλητισμό ενώ περιέγραψε  και για τις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους. Παράλληλα, μίλησε για το βιοποριστικό πρόβλημα που οι περισσότεροι ΑμεΑ έχουν ενώ στάθηκε και στο πως αντιμετωπίζει όλες αυτές τις δυσκολίες.

Το κάλεσμα του σε όλους και η πρόταση του για να βοηθηθούν όλοι οι ΑμεΑ που κλείνονται στον εαυτό τους και κάνουν δεύτερες σκέψεις.

Τι είπε για την αγάπη του για το τριφύλλι αλλά και για το τι πρέπει να κάνουν οι πράσινοι από εδώ και πέρα.

Όλα στη συνέντευξη- κατάθεση  ψυχής που ακολουθεί:

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS