Στην αντίδραση που έβγαλε ο Παναθηναϊκός για να μπορέσει να πάρει τη νίκη κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο στάθηκε ο Σέλβιν Μακ.

Ο Αμερικανός γκαρντ, τόνισε πως πλέον δεν πρέπει να μείνουν σ’ αυτή τη νίκη, αλλά να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα. Παράλληλα μίλησε και για την επιστροφή του κόντρα στην πρώην του ομάδα και επεσήμανε πως δεν κρατάει κανένα αρνητικό συναίσθημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ στη NOVA:

«Είναι πολύ διαφορετικό αυτό το παιχνίδι. Βγήκαμε και ανταγωνιστήκαμε. Δείξαμε ποιοι είμαστε και παίξαμε ένα σκληρό παιχνίδι. Αυτό που είχαμε δείξει δεν ήταν αυτό που είμαστε. Σήμερα αποδείξαμε ότι μπορούμε να μείνουμε στο παιχνίδι για 40 λεπτά και αυτό έκανε τη διαφορά.

Έχουμε χαρακτήρα και παιχνίδι με παιχνίδι χτίζουμε το χαρακτήρα μας. Όταν είσαι σκληρός δεν σημαίνει μόνο ο τρόπος παιχνιδιού αλλά και η σκληράδα πνευματικά. Ήταν οδηγία του προπονητή οι τελευταίες φάσεις και τις ακολουθήσαμε.

Είναι μεγάλη νίκη που μας φέρνει στη σωστή κατεύθυνση. Το πιο δύσκολο είναι να κερδίζεις εκτός έδρας και εμείς το καταφέραμε. Δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτό, πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Ό,τι έγινε έγινε στην Αρμάνι. Εγώ προχωράω και είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που παίζω. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί τους, δεν έχω κανένα αρνητικό συναίσθημα απλά δεν ταίριαζα εδώ».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS