ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μακ: «Σκληρό ματς, δείξαμε ποιοι είμαστε» (vid)

Χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και αντίδραση έδειξε ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Σέλβιν Μακ, για να καταφέρει να φύγει νικητής από το Μιλάνο και την έδρα της Αρμάνι.

Μακ: «Σκληρό ματς, δείξαμε ποιοι είμαστε» (vid)

Στην αντίδραση που έβγαλε ο Παναθηναϊκός για να μπορέσει να πάρει τη νίκη κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο στάθηκε ο Σέλβιν Μακ.

Ο Αμερικανός γκαρντ, τόνισε πως πλέον δεν πρέπει να μείνουν σ’ αυτή τη νίκη, αλλά να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα. Παράλληλα μίλησε και για την επιστροφή του κόντρα στην πρώην του ομάδα και επεσήμανε πως δεν κρατάει κανένα αρνητικό συναίσθημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ στη NOVA:

«Είναι πολύ διαφορετικό αυτό το παιχνίδι. Βγήκαμε και ανταγωνιστήκαμε. Δείξαμε ποιοι είμαστε και παίξαμε ένα σκληρό παιχνίδι. Αυτό που είχαμε δείξει δεν ήταν αυτό που είμαστε. Σήμερα αποδείξαμε ότι μπορούμε να μείνουμε στο παιχνίδι για 40 λεπτά και αυτό έκανε τη διαφορά.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.796 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχουμε χαρακτήρα και παιχνίδι με παιχνίδι χτίζουμε το χαρακτήρα μας. Όταν είσαι σκληρός δεν σημαίνει μόνο ο τρόπος παιχνιδιού αλλά και η σκληράδα πνευματικά. Ήταν οδηγία του προπονητή οι τελευταίες φάσεις και τις ακολουθήσαμε.

Είναι μεγάλη νίκη που μας φέρνει στη σωστή κατεύθυνση. Το πιο δύσκολο είναι να κερδίζεις εκτός έδρας και εμείς το καταφέραμε. Δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτό, πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Ό,τι έγινε έγινε στην Αρμάνι. Εγώ προχωράω και είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που παίζω. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί τους, δεν έχω κανένα αρνητικό συναίσθημα απλά δεν ταίριαζα εδώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.