ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ BLOG

Καρυδάτο διπλό, ο Παναθηναϊκός είναι εδώ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Panathinaikos24.gr, για το μεγάλο διπλό του Παναθηναϊκού επί της Αρμάνι στο Μιλάνο και τον Βόβορα, που πρέπει να... παραιτηθεί.

Καρυδάτο διπλό, ο Παναθηναϊκός είναι εδώ!

Πρώτα από όλα να πω ένα μπράβο σε όλα τα παιδιά και τον Βόβορα, για την αποψινή καρυδάτη νίκη μέσα στο Μιλάνο επί της Αρμάνι. Ναι είμαστε όλοι στενοχωρημένοι, για την παράδοση άνευ όρων μέσα στην Γαλλία και την βαριά ήττα από την Βιλερμπάν, αλλά όταν χτίζεις μία νέα ομάδα με τόσο χαμηλό μπάτζετ και έναν προπονητή, που για πρώτη φορά κάθεται σε πάγκο Ευρωλίγκα θα περιμένεις και τις άσχημες βραδιές.

Το πολύ σημαντικό είναι, ότι η ομάδα μετά από αυτή την σφαλιάρα πήγε μέσα στο Μιλάνο και αντέδρασε. Βρέθηκε με 12 πόντους πίσω στο ημίχρονο και τελικά με μία αντεπίθεση διαρκείας και ένα φοβερό δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός νίκησε με 77-80 και πήρε την τέταρτη νίκη στην Ευρωλίγκα.

Όταν παίζεις με αυτή την ομάδα είσαι πίσω στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και στο τέλος κερδίζεις δείχνεις, ότι έχεις χαρακτήρα και σήμερα κανείς δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα, ούτε για τον Βόβορα, ούτε για τους παίκτες. Το κακό και αυτό, που με ενοχλεί, είναι ο μηδενισμός και η ισοπέδωση όλων . Στο ημίχρονο με το 42-30 έλεγαν πολλοί «Βόβορα, παραιτήσου» και έβριζαν τους παίκτες επειδή «έχετε ξεφτιλίσει τον Παναθηναϊκό». Αλλά ήρθε το δεύτερο ημίχρονο και μετά το ματς ακούμε άλλα. Η ουσία είναι, ότι έχουμε απαιτήσεις από μία ομάδα με μικρές δυνατότητες να κάνει μόνιμα υπερβάσεις. Αυτό δεν γίνεται, είναι αφύσικο. Το μόνο, που χρειάζεται αυτή η ομάδα είναι στήριξη και στα δύσκολα. Ούτε αφορισμοί χρειάζεται, ούτε κράξιμο. Μην ξεχνάμε, ότι η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού μας έχει δώσει ανεπανάληπτες χαρές και μας έχει κρατήσει όρθιους στα δύσκολα, όταν η ομάδα ποδοσφαίρου παρέπαιε.

Που να ήταν και ντοπαρισμένος…
Που να ήταν και ντοπαρισμένος… 1.093 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νέντοβιτς με 16 πόντους απέδειξε, ότι στην μέρα του κάνει την διαφορά, ο Παπαπέτρου μίλησε την κατάλληλη στιγμή, ο Μήτογλου και ο Παπαγιάννης σκέπασαν τα καλάθια, ο Ουάιτ θυμήθηκε τον παίκτη, που έπαιζε στην Ζαλγκίρις και ο Βόβορας μετά το χαστούκι από την Βιλερμπάν παρουσίασε μία ομάδα, που δάγκωνε και στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε εξαιρετική άμυνα, αφού δέχθηκε 35 πόντους.

Ας αφήσουμε τον Βόβορα, τον Διαμαντίδη, τον Αλβέρτη, τα παιδιά να δουλέψουν και ας μην τους βάλουμε και άλλη πίεση από αυτή, που έχουν διότι αν δεν ξέρουν αυτοί τι σημαίνει ο Παναθηναϊκός ποιος ξέρει;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.