ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόβορας: «Για να κερδίσεις την Αρμάνι πρέπει να δείξεις χαρακτήρα»

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για την νίκη της ομάδας και για το πώς επέστρεψε στο ματς ο Παναθηναϊκός στο β' ημίχρονο.

Βόβορας: «Για να κερδίσεις την Αρμάνι πρέπει να δείξεις χαρακτήρα»

Ο Γιώργος Βόβορας μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Αρμάνι στάθηκε στον χαρακτήρα των παικτών του.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Το πιο σημαντικό είναι και σχετικά με αυτό μιλήσαμε σε ένα τάιμ άουτ είναι να παίξουμε ως ομάδα. Να πασάρουμε την μπάλα να έχουμε καλύτερες αποστάσεις. Είναι δύσκολο να σκοράρεις στην πίεση της Αρμάνι αλλά τα κλειδιά είναι να δείξεις χαρακτήρα. Για να κερδίσεις μια ομάδα σαν την Αρμάνι πρέπει να δείξεις χαρακτήρα.

Η μεγαλύτερη βελτίωση ήταν πνευματικά μέσα σε 48 ώρες ήμασταν εντελώς διαφορετικοί πνευματικά. Όπως είπα στα αποδυτήρια, εάν θες να κερδίσεις ειδικά εκτός έδρας πρέπει να παίζεις για 40 λεπτά. 25 ή 30 λεπτά δεν είναι αρκετά. Απόψε παλέψαμε για 40 λεπτά, εστιάσαμε στις λεπτομέρειες και κερδίσαμε».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 8.043 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...