Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Βόβορα, τόνισε πως ξαφνιάστηκε απ’ το επίπεδο της αντίδρασης των παιδιών, καθώς το διάστημα ήταν ελάχιστο από το… κάζο της Γαλλίας μέχρι το Μιλάνο.

Παράλληλα, δε θέλησε να κάνει λόγο για το σωστό διάβασμα του τεχνικού τιμ, τονίζοντας πως όλα τα μπράβο πρέπει να πάνε στους παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Γιαπλέ:

«Μετά την κακή εμφάνιση πριν δύο μέρες, ζητούμενο ήταν η αντίδραση. Η Αρμάνι δε χρειάζεται συστάσεις, απ’ τα καλύτερα ρόστερ στην Ευρώπη, αποκτά μεγαλύτερη αξία η νίκη. Ξέρουμε την ομάδα μας αλλά αναρωτιέσαι αν τα παιδιά έχουν το σθένος να συνέλθουν από μια πολύ κακή εμφάνιση. Η χαρά είναι διπλή».

Για την τακτική το τελευταίο δίλεπτο: «Όλοι οι προπονητές έχουν ένα play book μπορούν να ανταπεξέλθουν. Το ζητούμενο για τον κόουτς κάθε φορά είναι να διαβάσει ποια επιλογή είναι η καλύτερη αλλά κυρίως πως θα το εκτελέσουν οι παίκτες. Ξέραμε πως είναι δύσκολο να επιτεθούμε συνεχόμενα κοντά στο ζωγραφιστό. Όταν οι παίκτες εκτελούν σωστά, είναι όλοι πετυχημένοι και χαρούμενοι».

Για τους πολλούς παίκτες που βγήκαν μπροστά: «Όλα τα μπράβο είναι στους παίκτες. Εμείς οι προπονητές είμαστε για τα δύσκολα. Σήμερα ήταν δύσκολο, δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που θα μπορέσουν να αντιδράσουν μετά από τέτοια εμφάνιση μετά από δύο μέρες. Οι προπονητές κάθονται πίσω είναι για τα άσχημα, όλα τα μπράβο στους παίκτες».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS